2777
2789
عنوان

دو روز تاخیر بی بی چک مثبت

210 بازدید | 14 پست

بعد از دو روز تاخیر بی بی چک زدم زیر ده دقیقه دو تا خط شد... این ماه اقدام داشتم. به نظرتون بی بی چک خطا داره؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ن مبارکه منم تازه بیبیم مثبت شده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب پس هر دومون شهریور زایمان میکنیم. بچه چندمته؟ من بچه دوممه.. اولی هفت سالشه

اره ایشالا..منم بچه دوممه دخترم ۶سالشه راستی من حساب کردم‌میشه مردادی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

اره ایشالا..منم بچه دوممه دخترم ۶سالشه راستی من حساب کردم‌میشه مردادی

میشه مرداد؟؟ تا منم حساب کنم مرداد که بشه خیلی بهتره از شهریوره... من شکم اولم سزارین بوده دومی هم سزارین میشم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما چند وقت اقدام بودین

۳سال

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای پس مثل منید چه جوری مثبت شدین واسه منم دعا کنید همین ماه نتیجه بگیرم دارو خوردم

ایشالا نتیجه بگیرید عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم امروز تستم مثبت شدبعد دو روز تاخیر دخترم ۱ سال و ۴ ماهشه دخترم مردادیه این نی نی هم مردادی میشه😍😅

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درتاریخ ۱۴۰۱/۹/۳۰ بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍🤲 ۱۴۰۱/۱۰/۱ آزمایش دادم گفتن مشکوکه باید تکرار بشه دعاکنین دفعه بعدی مثبت شه خدایا ناامیدم نکن آمییییین🤲🤲🤲 ۱۴۰۱/۱۰/۷ آزمایشم مثبت شد مرسی خدا جونم😍😍😍۱۴۰۲/۵/۳۰ دختر خوشگلم ب دنیا اومد خدایاشکرت 😍😍😍در تاریخ ۱۴۰۳/۱۰/۲ روز ولادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) بی بی چکم مثبت شد واسه بار دوم مامان شدم خدایاشکرت😍😍😍نی نیم سقط شد اونم دقیقا روز تولدم۱۴۰۳/۱۱/۱۳🥺🥲