2777
2789

پسرم تازه دو سالش شده. کلمه تک و توک در حد تعداد انگشتای دست میگه. اونم کلمات ساده. طبیعتا شعر هم نمیخونه. رنگها و اعداد یک تا ده را تشخیص میده. مثلا اگه از یک تا ده بنویسم و بپرسم ازش نشون میده و بعضیهاشو که قدرت تلفظش رو داره نصفه میگه. یا بگم لگو زردت رو بیار میاره.  اسباب بازیهاشو هم میشناسه. 

میشه از تواناییهای بچه های گلتون بگید. اصلا ناراحت نمیشم. میخوام تا یه حدودی دستم بیاد که پسرم در چه حد عقبه و باید روی چه چیزهایی بیشتر وقت بذارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم روند رشد بچه ها باهم متفاوته، هیچ ربطی هم به هوششون نداره (مثلا انیشتبن خیلی دیر شروع به حرف زدن کرد). بدترین کار اینه که بچه خودت رو با بچه های دیگه مقایسه کنی

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

عزیزم به توانایی های بقیه کاری نداشته باش همه بچه ها باهم متفاوت هستن حتی دوقلوها با این توصیفاتی که گفتی وضع مسرت عالیه پسر منم 2/5سالشه تازه شروع کرده دستو پاشکسته حرف میزنه

چه خوب رنکارو تشخیص میده و میشمره دختر من تا سه میشمره رنکم تشخیص نمیده هنوز البته خیلی کارنکردم .کلمه زیاد میکه یعنی کلا همه چی میکه دوکللمه. ای هم در حد اب بده مامان بیا بده من همینا .اعضای صورت دست وپا و شکمم بلده .یکسال و هفت ماهشه 

عزیزم کتاب رشد رو تهیه کن دو فصل اخر کامل تو۱یح داده در هر محدود سنی چه حداقل و حداکثرهایی باید داشته باشه

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

سلام پسر منم ۲۵ ماهشه ولی فقط چن کلمه میگه ولی همه چیو متوجه میسه میگم برو اون شلوار قهوه ایتو بیار میره از اتاق میاره.ولی حرف نزدنش خیلی نگرانم کرده خیلی هم شیطونه. البته وقتی خوابش میگیره بدتر میشه. سه جلسه بردم گفتار درمانی گفت حداقل باید ۱۵ جلسه بیاری. خیلی میترسم