2777
2789

اگر تجربه ای داشتین بگین ممنون میشم

جواب گرفتین

برای بیماری های ویروسی شدید و عفونت بچه ها

اگر رفتید نتیجه چطور بوده؟

جواب داده

راضی بودین؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو منشی رو بنداز تو رو دروایسی که یک دکتر خوبشون رو بهت معرفی کنه ،چون من شنیدم بعضی از دکتراش خوبه 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

تایپیکتون قفل شد دوست داشتم نظر من رو هم بخونید عزیزم تصمیم سختیه شما اگر نرین هم احتمالش هست همیشه حسرت بخورید و فرزندانتان رو باعث این اتفاق بدونید اگر برید هم ممکنه فرزندانتان در آینده همچین حسی داشته باشند و شما رو مقصر زندگی حال و مشکلاتشان بدونند نظر من اینه که برید پیش یه مشاور حاذق مشورت کنید مزایا و معایب تصمیمتون رو بنویسید همه شرایط رو بسنجید و اگر شرایط جور بود مثلاً چندماه امتحانی برید ببینید محیط چطوریه میتونید دوام بیارید یا نه چون تصور آدم خیلی با واقعیت متفاوته برید از نزدیک لمس کنید اگر اوکی بودبعد تصمیم بگیرید چیکار کنید و تمام تلاشتون رو برای آوردن فرزندانتان کنید و پیشنهاد من حتمااااا اول تراپیست بعد دیدن سریال از یاد رفته هست 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

سلام عزیزم  تاپیک آخرت بسته بود دلم نیومد اینو بهت نگم چند سال پیش شرایط مشابه شما داشتم البته کمی فرق داشت شرایطم ، یه استادی داشتیم باهاش مشورت کردم یه چیزی گفتن هنوز تو ذهنم مونده بهم گفتن ببین به ازای چیزی که به دست میاری چی از دست میدی اگه می ارزید این کار رو انجام بده وگرنه که نه 

در مورد سرفه پسرت هم دستگاه بخور بزار شاید از خشکی هوای خونت هست به خاطر شوفاژ یا بخاری ، من پسرم کوچیک بود همش خروسک می‌شد  سینوزیت هم داشت دکتر گفت هیچ وقت نزار هوای خونه خشک باشه  دستگاه بخور گرم بزار ، خدا رو شکر دیگه خوب شد 

استارتر پیرو تایپیک اخرت 

من بودم قطعا میرفتم قطعا

اما یچیزی هم هس

یادمه بچه بودم کلاس اول یا دوم

مامانم ی هفته رفت مشهد ما رو گذاشت پیش مادربزرگم

کابوس ترین روزام بود 

هنوزم یادمه

هنوزم میگم چرا تنهامون گذاشت

تایپیک قفل بود ببخشید اینجا نظرم رو میگم  ....  شما وقتی داشته هاتون رو رها میکنین .دیگه نمیشه مطمعن بود که مثل قبل باشن .چون رها شده بودن ..برای اطمینان ازاینکه فزرندانتون میتونن بدون شما همینطوری بمونن بهتره ی مسافرت چند هفته ای برید .اون وقت متوجه میشین همین فرزندان که از نظر شما بزرگ بودن .چقد تغییر کردن وچقد سخته دوباره همه چی رو مثل قبل کردن ...

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

سلام.خوبین؟سرفه های بچتون بهتر نشده؟بنظرم عکس از سینوسها بگیرین.عفونت سینوسی باعث سرفه های طولانی مدت میشه.منم همین مشکل رو داشتم و در نهایت بعد از عکس ریه و تشخیص آسم تحریکی و....پزشک عکس سینوسهامو خواست و بعله مشخص شد دوتا از سینوس‌ها درگیر عفونت شدید و کهنه

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
هیچی سرماخوردگی عفونی سینوزیت

اینو الان دیدم.پس تشخیص داده شده.انشاالله رفع بشه.گاهی برای عفونت شدید سینوسی دیدم حتی عمل هم کردن.انشاالله زود رفع بشه

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون

در رابطه با تاپیک جدیدت اصن وقتی میخواستی چنین کاری کنی چرا ازدواج کردی اول هدفات دنبال میکردی بعدش ک به نتیجه دلخواه رسیدی میرفتی ازدواج میکردی وقتی مسئولیت ازدواج به گردن گرفتی و بعدس مسئولیت بچه دار شدنو پس باید یا قید هدفات بزنی یا هم تو همین ایران خودمون ادامه بدی شما اصن برید اونجا ذهنتون همش درگیر میشه ک الان چیکار میکنن و حالشون چطوره 

اصن این موضوع کنار اون بچه ها چ گناهی کردن ولی بازم میگم شما باید قبل ازدواج فکر این کارارو میکردی

اللهم عجل لولیک الفرج🥕