2777
2789
عنوان

کادوی روز زن و استوری میکنن😬

197 بازدید | 9 پست

وای یکی دیدم شوهرش براش انگشتر خریده بود استوریش کرده بود ازش تشکر کنه.خب اینو میتونی تو خونه هم تشکر کنی دیگه..حتما باید به فک و فامیلا نشون بدی..

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 

وای نه 

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا😐😐🤦🏽‍♀️🚶🏻‍♀️

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

خب عزیزم این مطالب رو خود این فرد هم میدونه امت چون کمبود محبت داره و خودشیفته هست فکر میکنه بقیه این اعیاد رو جشن نمیگیرن میخواد بزاره به اصطلاح بقیه رو دوازجونتون بچزونه یا بسوزونه وگرنه همه آدم ها عقل دارن ....

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

اقا باز روز زن یه مناسبته ..اطرافیان من بنده خدا فک کن بخواد یه مسافت صد کیلومتری بره سفر ..از شب قبلش مینویسه سورپرایز همسری ...صب زود عکس ماشین میزاره مینویسه بتاز اسب سفید همراه خوبم ..به محض اینکه تو راه چایی چیپسی زدن بر بدن مینویسه جای شما خالی ..اقا از سر اتفاق ماشینشون تصادف کرد ..عکس گذاشت میدونم ظرفیت خوشی دیگرانو ندارن و چشم خوردیم ...

خب بنده خدا خدا خیرت بده کی مجبورت کرده راه براه عکس بزاری...بخدا پراید و همه ما داریم

سلام من تاپیک اخرتون رو خوندم 

یه م.شا.و.ر میشناسم داخل رو.بی.کا خیلی خوبه 

قی.مت.ش خیلی پایین ، کسایی هم که مشکل ما.ل.ی دارند راه میاد و تخفی.ف ویژه میده یع جوری که انگار رایگان میشه دیگ 

رضا.یت مندی هاشم خیلی زیاده ، من خودم مش.ا.و.ر.ه گرفتم خیلی راضی بودم خواستید ای.د.ی شو بد.م