2777
2789
عنوان

استوری پسر خاهر شوهرم😱

| مشاهده متن کامل بحث + 2827 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشکل از شوهر شماست که این به خودش اجازه داده چنین غلطی کنه

اون چیکار کنه بیچاره اتفاقا عین سگ از شوهر من میترسه الان دوره دل شیر پیدا کردهفک کرده دست کسی بهش نمیرسه

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

استوری رو هم پاک میکنید 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اره شوهرم ب من نشون داد نمیدونم چیکارش میکنه ولی خدا ب دادش برسه این شوهری که من میشناسم عقیم نشه صل ...

هیچ کاریش نمیکنه 

فقط برا تو ادا اصول اومده 

رگ گردن میزارم اگ مامانت این استوری رو ببینه شاید کاری کنه ولی همسرت میزاره ی چهار روز بگذره و بعدم فراموش میکنه 

حرف ام بزنی مقصری

شوهرتون دیده !!راستی من برام سوال شده چرا جدیدا مردا سیب زمینی شدن همسر داداش پدر چرا اخهمن دلم لک ز ...

اخه اگه رگ داشته باشن حرفهای دیگه میشنون که زنها مستقلن خودشون بلدن ، نیاز به اقا بالاسر ندارن ، زن ناموس کسی نیست و از این حرفها

باور کن اینا روشون خیلی تاثیر گذاشته