2777
2789

وقتی حقمون نیست و میگن شما انسان نیستید بدون اینکه چیزی بدونن قضاوت می‌کنند 

من وقتی دل گیرم برای خودم یا شخصیت خیالی با اسم مستعار نامه می نویسم شما چیکار میکنید ؟😉

واگذار به خدا 

جوری جوابشونو میده که کیف میکنی 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واگذار به خدا جوری جوابشونو میده که کیف میکنی

اخ خدا 

دلم رو خیلی شکستن خیلی حرف ها ربط و ناربط زدن 

من وقتی دل گیرم برای خودم یا شخصیت خیالی با اسم مستعار نامه می نویسم شما چیکار میکنید ؟😉
حداقل به اونایی که قضاوتت می کنن 💩 بزن دلت خالی بشه

گفتن با این افراد خطا است فقط خودشون درست میگن فقط خودشون حق دارند 

اخ خدا دلم رو خیلی شکستن خیلی حرف ها ربط و ناربط زدن

بسپار بخدا فقط 

قربونش برم یجوری حقتو میگیره ک خودت میگی خدایا دمتگرم فقط

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

گفتن با این افراد خطا است فقط خودشون درست میگن فقط خودشون حق دارند

حالا شماهم یه تلاشی بکن 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
بسپار بخدا فقط قربونش برم یجوری حقتو میگیره ک خودت میگی خدایا دمتگرم فقط

مهم نیست شد همون که خودشون میخواستن ولی پا گذاشتن روی همه چیزم واسه یک خواسته بیخود و غیر قانونی