2777
2789

وقت درس کلن گوشی و..... طرفم نیس... 

توی کلاس جزوه نویسی دارم بعدکلاس وموقع استراحت مرور دارمم براهمین برای خوندنش تایم زیادی نمیگیره ازم وبیشترمرور وبررسیِ

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

من فردا امتحان میان ترم دارم و نخوندم فدا سرت 

ولی من اگه بخونم درست و حسابی میخونم بعداز نماز صبح 

⚘پسرداییم⚘دنیامه‌ کسی‌ طرفش‌ بیاد اول‌ هشداره‌ بعدش‌ کشتاره...😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقت درس کلن گوشی و..... طرفم نیس...  توی کلاس جزوه نویسی دارم بعدکلاس وموقع استراحت مرور دارمم ...

داروسازی خیلی سخته ؟؟؟؟ رتبه کنکورت چند شد و کجا قبول شدی ؟؟؟برای کنکور چه قدر خوندی ؟؟؟ببخشید سوالام زیاد شد😊

خدایا شکرت❤️

بار اول میخونم خلاصه نویسی میکنم وسط برگهای کتابم می چسبونم و زیر متنهای مهم خط میکشم سریهای بعد فقط سریع متنهای اصلی وبعد چکیده ها رو میخونم دفعه دوم سوم هم همه مطالب مرتبط و خلاصه رو که از کل کتاب در اوردم تو مثلا ۲۰ صفحه کنارهم می نویسم سرامتحانم اگر وقت نداشته باشم همونو میخونم 

یا من هو به کل مکان
داروسازی خیلی سخته ؟؟؟؟ رتبه کنکورت چند شد و کجا قبول شدی ؟؟؟برای کنکور چه قدر خوندی ؟؟؟ببخشید سوالا ...

بلی ... بشدت سخت((:

فروسی مشهد قبول شدم الان اصفهانم ... 

ازاول دبیرستان کنکوری میخوندم وبشدت درس‌میخوندم((: 

تایم درسم زیادبود

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

من مثلا از امروز میخواستم شروع کنم درس بخونم صبح که کلا تو گوشی بودم غروبم مهمانی

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
من مثلا از امروز میخواستم شروع کنم درس بخونم صبح که کلا تو گوشی بودم غروبم مهمانی

حتما حانم موفقی میشی

⚘پسرداییم⚘دنیامه‌ کسی‌ طرفش‌ بیاد اول‌ هشداره‌ بعدش‌ کشتاره...😊