2777
2789

نمیدونم کی قراره این بچه بازیا تموم شه...

فکر نمیکردم وقتی بزرگ بشیم انقد دور شیم از هم...

من همیشه میگم تو روابط نزدیک نباید دوتا دوتا چهارتا کرد

نه فقط برای خونواده ی خودم بلکه برای خونواده ی همسرمم اینجوریم ، سعی میکنم دلخوریا رو بزرگ نکنم و زود رد شم

چون آدم که نمیتونه بگذره از خانوادش سر هیچی...

با کل دنیا میشه قطع رابطه کرد ولی خونواده نه.

دلم به حال پدر مادرم میسوزه که غصه میخورن از قهر بچه هاشون...

ماها فکر میکنیم دنیا همیشه همینجوری میمونه نمیدونیم یه وقتی ماهم بچه هامون بزرگ میشن و همین رفتارا رو تکرار میکنن و غصه دارمون میکنن...

فکر میکنیم پدرمادرامون همیشه زنده ن و همیشه فرصت هست که دلشونوشاد کنیم وچشم انتظارشون نذاریم...

امسال یلدا و روز مادر چشم انتظاریشونو دیدمو سوختم...

نمیدونم کار درست چیه

پدرمادرم بهم میگن تو دخالت نکن ولی خیلی دوس دارم به برادر بزرگترم بگم این چیزا رو که حداقل بخاطر پدرمادرمون قطع نکنه ارتباطشو با خواهربرادرم...

من یه برادر دارم و با وجود اینکه خیلی وقتها باهاش ممکنه بحثم بشه ولی قهر نمیکنیم 

توی دنیا اون منو یه‌جورایی خیلی درک میکنه

شاید از همه بیشتر

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی ناراحت میشیم 

کلا اگه یکی از اعضای خانواده راحت نباشه هممون  ذهنمون درگیر وناراحت میشیم 

مثلا دیشب  دورهمی یلدا دیدم داداشم با خانمش قهره دعواشون شده ،اشکم دم مشکم بوداینقد دپرس شدم وفقط خواستم برگرذم خونه تابیشتر داغون نشم جمع بفهمه تا الانم ناراحتم براشون 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !

خیلی خوبه اینجوریبمونید برا هم

ممنونم عزیزم 💚

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

نه راستش برام مهم نیست . مخصوصا که خودمو اگر ناراحت کنن قطع رابطه میکنم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نه راستش برام مهم نیست . مخصوصا که خودمو اگر ناراحت کنن قطع رابطه میکنم

ولی قطعا برای پدرمادرتون مهمه و غصه تونو میخورن

تا وقتی میشه ناراحتیا رو با گفتگو درست کرد ،قهر چرا؟

ولی قطعا برای پدرمادرتون مهمه و غصه تونو میخورنتا وقتی میشه ناراحتیا رو با گفتگو درست کرد ،قهر چرا؟

راستش نمیتونم به خاطر بقیه آرامش خودمو خراب کنم

برای بقیه هم بهتره 

فکر کن تو یه مهمونی دو طرف باشن و اصلا باهم حرف نزنن و محل نذارن یا باز دعواشون بشه ، این بهتره یا جدا جدا بیان و کاری بهم نداشته باشن ؟ 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan