2777
2789
عنوان

یارانه آمو به شوهرم نمیدم

267 بازدید | 11 پست

سلام خانوما ما سه ساله عقد و عروسی کردیم پدرشوهرم خیلی آدم خسیسو ....دیگه نمیگم به شدت پولدار ب شدت خسیس من خودم شاغلم کل خرج خودمو این مدت خودم دادم هیچ خیلی وقتا کمکم کردم العانم باردارم خودم بیمه تکمیلی دارم ما یارانه آمونو جدا نکرده بودیم تا این ماه یارانه پدرشوهرمو قطع کردن حالا همسرم گیر داده یارانه رو جدا کنیم من گفتم چطور اون موقع جیب بابات میرف جدا نمی‌کردی حالا می‌ره خزانه یادت افتاده گف میدمش ب تو منم گفتم روغن ریخته نذر امامزاده نمی‌خوام خیلی دلت میخواد خودم ماهی سی صد حسابت میزنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاخره رابطه پدر پسری بوده رودروایسی داشته الان پیگیرش باشید

عزیزم ما خیلی بیشتر از یارانه آمون خونه پدرم میخوریم العان چندماه خونه پدرمیم من چرا نباید رودرواسی داشته باشم

از این زورم میگیره میگه میدمش ب تو قبل این چرا نمی‌دادی حالا ک قطع شده یادت افتاده بدی ب من

بگو من ۳۰۰ تومن واسم پول خورده اگه خانوادت خیلی محتاجن چشمشون دنبال این ۳۰۰ تومنه بده بهشون گناه دارن😂

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.