2777
2789
عنوان

كمك به يك تازه مادر

160 بازدید | 14 پست

دوماهه زايمان كردم،خيلي حال روحيم خرابه.

تنها كه ميشم گريه ميكنم.

خونه مادرم ميرم ولي چون مريض احواله هفته اي يكي دو بار ميرم.

مادر شوهرمم كمك بهم نميكنه توي بچه داري.ترجيح ميدم نرم.

شغل شوهرمم از صبحه تا شب.

٢٤ ساعت مشغول ني ني هستم.ناهار و شام نميرسم درست كنم.افسرده شدم.

بچمم كه ميخوابه از استرس خوابم نميبره.

همش ميگم كي برميگردم به خالت طبيعي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه شرایط جسمیت اجازه میده ورزش کن. ایروبیک. روزی نیم ساعتم بتونی بالا و پایین بپری و یه تکونی به خودت بدی، خیلیه

منم نزدیک 6 ماه از زایمانم گذشته ولی تا وقتی ورزش رو شروع نکرده بودم روز به روز افسرده تر میشدم.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

منم همین بودم عزیزم تو غربت با یک بچه کوچولو و شوهری ک اصلا اصلا درکم نمیکرد که هیچ عذابم میداد بدون کمک مادرم دور بود ازم

ولی گذشت بچه یکم بزرگتر بشه بهتر میشه اوضاعت درکت میکنم یکم به خودت برس ازمایش هم بده کم خونی نداشته باشی

بس که نادیدنی از مردم عالم دیدم          روشنم گشت ک آسایش نابینا چیست😒😒😒😒

عزیزم توافسردگی نداری خیلی هم طبیعیه

آهنگ شاد بزار حتی بچه رو هم با آهنگ بخوابون

ما هم همین مشکلات رو داریم

بعضی وقت ها نمیرسم حتی برم دستشویی 

کم کم یاد میگیری

وقتی بچه خوابه غذابپز کارات رو بکن

وقتی بیداره کنارش دراز بکش استراحت کن حواست همبهش هست

هیچوقت به ناحق پا روی کسی نزارین …یادتون باشه “دست” زمونه “پای” خیلیارو قطع میکنه !🤔

اینا علائم افسردگی هست . منم تازه ۴ ماهه زایمان کردم تا یکی دو ماه اول طبیعیه ... کم کم خوب میشی .

درضمن عزیز من اگه رو خودت کار کنی که از هیچکس توقعی نداشته باشی همه چی حل میشه . ..و سعی کن به خودت اطمینان داشته باشی چون همیشه بهترین کار رو مادر برای بچه میکنه . .. من اصلا کار هیچکس رو قبول ندارم در قبال بچه ام

ممنون از دلداري هاتون عزيزان.

خيلي سعي ميكنم به خودم بقبولونم كه خوبم و همه اين دوران داشتن ولي بازم دو دقيقه بعد ميشم همون آدم دپرس.

به نظرتون برم دكتر بهم ممكنه آرام بخش بده؟

الكي توي دلم دلهره ميوفته.نميذاره بخوابم

منم همین بودم عزیزم تو غربت با یک بچه کوچولو و شوهری ک اصلا اصلا درکم نمیکرد که هیچ عذابم میداد بدون ...

الان كه گفتي كم خوني...بعد زايمان كم خوني خيلي شديدي داشتم،قرص آهن قوي مصرف كردم ولي بعد يه مدت ولش كردم.بازم ميخورم.ممنون