2777
2789
عنوان

انقدر زدنم ناخن پام کنده شد( عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 82 پست
ببین اگه شوهرت شکم بچ هاتو سیر میکنه اذیتشون نمیکنه چشمتو روی زن بازی و کثاقت کاریش ببند اونو بیخیا ...

شوهرم بچهارو دوست داره اما برم با کتکهاش چیکارکنم نمی‌دونید اونم چه حیوونیه 

اگه برم بابام میکشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی شاید شوهرت تحملش سخت باشه اما حداقل بچهاش رو که نمیزنه یا ازار بده برگرد پیش شوهرت وقتی دوجا برا ...

بابام می‌گفت تحمل کن بمون اینجا مهریه بگیر بتونی خونه درست درمونی اجاره کنی 

گفتم شاید دادگاه من تا یکسال طول کشید بمونم تو این اتاق داغون تک و تنها می‌گفت اره بمون درست میشه

باورت میشه اینجا حتی لامپ هم ندارد تو خاموشی مطلقم

خیلی دلم گرفته😔😔 آرزوم مرگه

حق داری الان این حس رو داشته باشی ولی لیاقتت این نیست.

از خدا کمک بخواه کانالی که دادم ببین واقعا مهمه 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
ی بخاری جور کن بابا بچ هاتو ببر از دست اینا بزنامه دیوار بگرد تا یک تومن انشالا گیر میاد

بابام نمی‌زاره می‌گفت آبروم می‌ره هنوز جدا نشده بری خونه بگیری 

لعنت ب شانسم

عزیزم خیلی دنبال کار میگردم فروشندگی هست تا ۹ شب نمیتونم انقدر بیرون بمونم

پیگیر باش جوینده یابنده است اونجا نمون هم خودت هم بچه هات افسرده میشین من قبلاً از دست همسرم قهر میکردم میرفتم خونه پدر مادرم مشابه این رفتارها باهام میشد درکت میکنم برات دعا میکنم خدا کمکت کنه جوری تو زندگی بلند شیک که دهن همه باز بمونه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40