2777
2789

خودت درست کن.من میخوام ساعت هندوانه ای درست کنم واسه بچه های فامیل

بزرگترین دروغی که تو مدرسه بهمون گفتن جمع مذکر سالم بود😩😩😩😩😩😩.اخه مذکرا جمع شن یه جا جمع سالم میشه؟😩😩😩😩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری درس میکنی

با کاغذ رنگی...البته باید به بندش کش مشکی هم بزنی که بشه استفاده کرد.چیز جالبیه.میتونی ازاینترنت هم ایده بگیری وخودت درست کنی زیادم هزینه نمیشه

بزرگترین دروغی که تو مدرسه بهمون گفتن جمع مذکر سالم بود😩😩😩😩😩😩.اخه مذکرا جمع شن یه جا جمع سالم میشه؟😩😩😩😩
با کاغذ رنگی...البته باید به بندش کش مشکی هم بزنی که بشه استفاده کرد.چیز جالبیه.میتونی ازاینترنت هم ...

ممنون. میرم تو نت میبینم.😘

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

اخه بلد نيستم  براي خواهر شوهرام و مادر شوهرم ميخوام

آها...میتونی یه توری بنفش یا نیلی خوشرنگ انتخاب کنی.توش یکم اجیل و شکلات شب یلداتو بریزی.بعد ببندیش.یه ورق رو گردو کوچیک برش بزنی و روش تاریخ و مناسبت رو بنویسی.و بعد یا یه قاچ هندونه ی پلاستیکی بگیری یا خودت با ورق رنگی درست کنی بچسبونیش به اون توری جالب میشه

اخه بلد نيستم  براي خواهر شوهرام و مادر شوهرم ميخوام

عزیزم گیفت رو واسه اینجور مراسم معمولا واسه بچه ها درست میکنن

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
ممنون. میرم تو نت میبینم.😘

قربونت خوشگلم....ان شاالله چیزی که دوست داری پیداکنی😚😚