llqueenll مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 7558 عنوان بیاید توروخدا 70 بازدید | 15 پست سر غذا لقمه نزدیک معده ام تو مری گیر کرد گفتم الانه بمیرم که با آب رد شد (یه تیکه کلم بود )از اونموقع پشتم دقیقا همون نقطه درد میکنه خطرناکه ؟؟؟میترسم بخوابم حتی 1403/10/01 | 23:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 6578 رفته پایین اگه راحت نفس نمیکشی زنگ بزن ۱۱۵ بگو حالاتتو چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
dellllrobaaaaaaaaaaa عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2134 منم پیش اومده اینجوری شم احساس میکنم جاش میکوبه که اینجوریه چندساعت بعد باید خوب بشه اگه نه یا احساس میکنی خطریه دکتر برو حتما یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب
llqueenll مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 7558 رفته پایین اگه راحت نفس نمیکشی زنگ بزن ۱۱۵ بگو حالاتتو گیر نکرده بمونه رفته پایین فقط میترسم انقد استرس دارم
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 6578 گیر نکرده بمونه رفته پایین فقط میترسم انقد استرس دارم زنگ بزن ۱۱۵ قشنگ جوابتو میدن چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
llqueenll مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 7558 منم پیش اومده اینجوری شم احساس میکنم جاش میکوبه که اینجوریه چندساعت بعد باید خوب بشه اگه نه یا احسا ... یعنی حس کردید مریتون خراش داده شده ؟من خیلی میترسم پشتمم درد میکنه میگم اک مریم زخم بشه خطرناکه ینی
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 6578 یعنی حس کردید مریتون خراش داده شده ؟من خیلی میترسم پشتمم درد میکنه میگم اک مریم زخم بشه خطرناکه ینی زخم مری زود خوب میشه نگران اون نباش اگه نفست مشکلی نداره آب بخور یکم درست میشه زود چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
llqueenll مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 7558 زخم مری زود خوب میشه نگران اون نباش اگه نفست مشکلی نداره آب بخور یکم درست میشه زود ساعت ۸ و نیم اینجور شد هنوز درد میکنه دردش یکم اروم شده نفسمم بد نیس استرس گرفتنی حالم بد میشه با تنفس نامنظم حس میکنم از اونه
dellllrobaaaaaaaaaaa عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2134 یعنی حس کردید مریتون خراش داده شده ؟من خیلی میترسم پشتمم درد میکنه میگم اک مریم زخم بشه خطرناکه ینی من احساس کردم اون چیز همونجا لکه شده و جاش درد میکنه فردا برو دکتر خیال خودت راحت کن یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب
llqueenll مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 7558 من احساس کردم اون چیز همونجا لکه شده و جاش درد میکنه فردا برو دکتر خیال خودت راحت کن اها ینی لقمه رو سخت قورت دادید
dellllrobaaaaaaaaaaa عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2134 اها ینی لقمه رو سخت قورت دادید نه وقتی گیر میکرد میرفت پایین جاش درد میمرد انگار هنوز گیره یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب