2777
2789

درس خون بشه پسرم یک ماه مدرسه نرفتن الان معلمش میگه خیلی ضعیف جزو ضعیف کلاسه هرچی میگم بنویس یا بخون نگام میکنه خیلی غصه میخورم چیکار کنم 

مادرم معلمه..تابستون یه دانش آموز رو اولیاشون اوردن..کلاس اول رو رد کرده بود ولی یه حرف رو بلد نبود..دوماه مادرم باهاش کار کرد رایگان..خیلیی تغییر کرد اوضاعش خیلی

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرم معلمه..تابستون یه دانش آموز رو اولیاشون اوردن..کلاس اول رو رد کرده بود ولی یه حرف رو بلد نبود. ...

جوری بود ک برامون عجیب بود چطور امتحانای پایه اول رو گذرونده

عزیزم ما بچه تنبل نداریم اصلا ببین مشکل پسرت چیه گناه داره بعد یک ماه واسه چی نرفته ؟منم دوهفتست نزا ...

همش میگه یادم نمیمونه الکی بخونه لجبازه  آبله مرغان گرفت بعدم آنلاین شد یک ماه عقب افتاد 

وقتی بلد نیست‌ چیو بخونه و بنویسه؟ شما وقت بذار روزی چندساعت با حوصله و مهربونی باهاش تمرین کن هم حروف الفبا ‌ هم ترکیب و جمله سازی و روخوانی،کارت کلمات رو درست کن ازش بخواه هرکارتی که نشون میدی بگه چه کلمه ایه و باهاش جمله بسازه کارت های دیگه رو کنار هم بذاره

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
وقتی بلد نیست‌ چیو بخونه و بنویسه؟ شما وقت بذار روزی چندساعت با حوصله و مهربونی باهاش تمرین کن هم حر ...

دو هفته که بخاطر مریضی ازش دور بودم الانم باهم لج میکنه اصلا نمیاد بشینه پای درس 

دانش آموز داشتم دوماه اول حتی شمارش تا۵رو بلد نبود و حتی میگفتن شاید مشکل ذهنی داره اما الان جزو حد ...

دو ماه رفت راه افتاد کامل آذر نرفت اینجوری شد کاش میومد کار میکرد بدبختی نمیاد باهاش کار کنم همش فرار میکنه

خداحفظش کنه والا دارم میمیرم میگم تنبل نمونه

ممنون عزیزم

خودت ک بلدی درساشو کامل 

وقت ببشتر براش بذار..براش جایزه تعیین کن..مثلا بگو اگه این درسو بخونی و یاد بگیری میبرمت فلان جا..فلان چیزو برات میخرم.. تو اینترنت بزنی شعر های درمورد درساشون میاره بالا..با بازی و ایجاد انگیزه سعی کن برش گردونی به درس