2777
2789
عنوان

فرشی که من انتخاب کردم یا فرشی که مامانم انتخاب کرده ➕عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3184 بازدید | 108 پست
هالمون سه تا ۱۲ متری میخوره ولی خب ستونه باید دو تا ۱۲ و یه ۶ متری و چند تا کناری بزاریم

یادمه  سخت ترین بخش خرید وسایل خونه خرید فرش بود بعد از چند تا فرش که می‌دیدم دیگه چشمام قاطی می‌کرد و نمی‌تونستم طرح‌ها رو تشخیص بدم ولی خب چون اینجور که میگی بزرگه فکر کنم یه ذره طرح‌دار باشه قشنگ‌تر می‌شه یکم شلوغ باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادمه سخت ترین بخش خرید وسایل خونه خرید فرش بود بعد از چند تا فرش که می‌دیدم دیگه چشمام قاطی می‌کرد ...

وای دقیقا منم الان چشمام درد میکنه مطمعنم امشب خواب فرش میبینم😂😂

من بخاطر این میگم خلوت بگیریم که مثلا سال دیگه مبل گرفتیم خیلی خونه بهم ریخته دیده نشه

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

اون که خودت انتخاب کردی واضح تر نداری عکسش رو

نه عزیزم همین عکسارو گرفتم

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

حالا فردا بشینم زیر پاش ببینم چی میگهبه خالم میگم میگه برو بدون اطلاع به مادرت عوضش کن طرحشو ولی من ...

نه بدون اطلاع نه خوب نیست ولی سعی کنین به یه نظر واحد برسین یا شما کنار بیاین چون بلاخره خونه مادرتونه نه شما یا هم کلا نقش و طرح رو عوض کنین یعنی جز این دوتا انتخاب کنین😅😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
وای دقیقا منم الان چشمام درد میکنه مطمعنم امشب خواب فرش میبینم😂😂من بخاطر این میگم خلوت بگیریم که م ...

چون رنگش انگار هم خنثی هم ملایمه بد نمیشه گلم ولی کاش دیگه کناری نگبری مگه پارکت یا کفپوش نیست؟

نه بدون اطلاع نه خوب نیست ولی سعی کنین به یه نظر واحد برسین یا شما کنار بیاین چون بلاخره خونه مادرتو ...

خیلی لجبازه مامانم خداییش😂😂 

یعنی تو مغازه یه قشقرقی به پا شد 

ولی من میگم من تنها باهاش حرف بزنم شاید گوش کرد😁😅

چون رنگش انگار هم خنثی هم ملایمه بد نمیشه گلم ولی کاش دیگه کناری نگبری مگه پارکت یا کفپوش نیست؟

نه سرامیکه