2777
2789
😁😁😁😁😁😂😂😂

خدا زن داداشت و حفظ کنه واست😷😷

همین فردا ک اومدی تاپیک زدی برادرم و ازم گرفتن اونوقت حالت و میگیرم😂😂😂😂😂😂😂😂

اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!!   هـــــــہ😏 
اول فکرکردم نی نی واقعیه اومدم ببینم 😍رأی دادم گلم بسی زیبا بودندی👌👏موفق باشی

ممنونم عزیز. راستش نی نی واقعی خانواده ام زودتر از موعد دیروز بدنیا اومد. اگه میشد عکسش رو میذاشتم همه ببینند

👻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا زن داداشت و حفظ کنه واست😷😷 همین فردا ک اومدی تاپیک زدی برادرم و ازم گرفتن اونوقت حالت و میگیر ...

😂😂😂😂😂ویییییی نگو عروس ما تک اگه نمیدونی بدون😋😋😋

دلت بسوزه😜😜😜😜

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
😂😂😂😂😂ویییییی نگو عروس ما تک اگه نمیدونی بدون😋😋😋 دلت بسوزه😜😜😜😜

😂😂😂😂😂😂

صبر کن الان میارمش اینجا باهم حرف بزنین😷😷

اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!!   هـــــــہ😏 
😂😂😂😂😂😂 صبر کن الان میارمش اینجا باهم حرف بزنین😷😷

😁😁😁👏👏👏👏آفرین بالاخره یه کار خوب کردی💃💃💃💃میخوام نشونش کنم ببین این انگشتر قشنگه؟💍💍

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
😁😁😁👏👏👏👏آفرین بالاخره یه کار خوب کردی💃💃💃💃میخوام نشونش کنم ببین این انگشتر قشنگه؟💍💍

وااای😂😂😂😂😂😂😂😂

وااای😂😂😂😂😂😂😂😂

وا نخند 😂😂😂😂اگه زشته براش بدم درست کنن💍

👰🤵💍💖👏👏💃💃💃💃🤣

سلوووم صحراااااا جونم خوبی؟ زن داداش خوشگل منو ندیدی؟ 😁

سلام ارامشششششمممم😍😍😍😍😍

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

ویییییی 😍😍😍عروسکمون اومد

زن داداش انگشتر رو پسند میکنی؟💍💍💍

میخوااام نشونت کنم با اجازه نی نی سایتی ها 🤵👰💖

ویییییی 😍😍😍عروسکمون اومد زن داداش انگشتر رو پسند میکنی؟💍💍💍 میخوااام نشونت کنم با اجازه نی نی ...

عاااالیه عشقم

اصن خانوادگی خوش سلیقه اید😍😍😍😍

با اجازه برزگترا بعلههههه

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
بوی خواهرشوهرت ب مشامت رسید خودت و رسوندی😂😂😂😂

اینجوری با اه اه پیف پیف میخواستی هوامو داشته باشی😂😂😂

عاااالیه عشقم اصن خانوادگی خوش سلیقه اید😍😍😍😍 با اجازه برزگترا بعلههههه

بچه ها دست بزنید 👏👏👏👏👏

آفرین پرنسس مثل بقیه دخترا لوس نیستی بری گل بچینی🤣🤣

🤵👰💖💖💖💖💍💃💃💃💃