بانوی_زیبا_منا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 262 عنوان میخای ضرر میلیونی نکنید دوستااان شمام مشکل با ریشه های فرش داشتین قالیشویی 95 بازدید | 10 پست دوستان سلام من همیشه با ریشه های فرش هام مشکل داشتم یا از چسب استفاده می کردم یا میدادم زیر فرش و ... اما چند روز پیش داخل اینستا ی چیز جالب دیدم گفتم شمام ببینید می دونستین با چسب زدن ریشه های فرش فرش. نابود می کنیم.😒😒 من ی زن قوی و ی دنده ام تمام 1403/10/01 | 22:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی_زیبا_منا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 262 من این و نمیدونستم داخل پیج قالیشویی پسران اوغلی دیدم چند روز پیش فرش هام دیدم ریشه هاش خراب میشه دستبافم بود خیلی قیمت هاشون خوب بود ی چیز جالب بود برام گفتم به اشتراک بزارم با شما هم من ی زن قوی و ی دنده ام تمام
عروس_اردیبهشت_ عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 950 راه حلش چیه حالا؟؟ من که دیگه ریشه های فرشم حسابی رو مخمه هیچ جوری جمع نمیشه ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍
بانوی_زیبا_منا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 262 کاور ریشه ای که سفارش دادم اومدن خودشون نصب کردن با اسنپ هم براتون ارسال می کنند که نصب کنید خودتونتلفنشون 2287855055427359 من ی زن قوی و ی دنده ام تمام
بانوی_زیبا_منا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 262 راه حلش چیه حالا؟؟ من که دیگه ریشه های فرشم حسابی رو مخمه هیچ جوری جمع نمیشه منم دقیقا همین مشکل و داشتم که کاور ریشه ازشون خواستم خیلی عالی هست و باعث پوسیدگی فرش هم نمیشه برید داخل پیج اینستاشون Pesaranoghli ببینید من ی زن قوی و ی دنده ام تمام
بانوی_زیبا_منا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 262 این کاور ریشه ها برای فرش های ابریشم و دستباف خیلی عالی هست ماشینی هم همینطور خیلی خوبهپیجشون برید ببینیدمیتویند بخرید خودتون راحت نصب کنیدقالیشویی پسران اوغلی تهران کارشون خیلی عالی هم شستشو هم خدماتشون من ی زن قوی و ی دنده ام تمام
بانوی_زیبا_منا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 262 این کاورها که خیلی زشته هر کسی یک دیدی داره از چسب و کارای دیگه خیلی بهتره و ریشه فرش سالم نگه می داره من ی زن قوی و ی دنده ام تمام
مهلا_تجریشی عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 53 این کاور ریشه ها برای فرش های ابریشم و دستباف خیلی عالی هست ماشینی هم همینطور خیلی خوبهپیجشون برید ب ... کارشون خیلی عالی هست من از سایت نی نی سایت اشنا شدم باهاشون خودم و مادرم فرش دادیم برای شستشو ۱۱ تخته فرش مادرم بود چند تا خودم شستشو انجام دادن و کاور ریشه برا من برا مادرمم جاجیم زدن دستبافاش رو درکل عالی بودکاور ریشه از چسب خیلی بهتره
مهلا_تجریشی عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 53 این فرش های مادرم هست جاجیم زدن سمت ریشه هارو قالیشویی پسران اوغلی 🥰😍😍
بانوی_زیبا_منا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 262 اینم تلفن های قالیشویی پسران اوغلی برای شب عید کلاه سرتون نره شعبه متفرقه فرش ندین من ی زن قوی و ی دنده ام تمام