2777
2789
عنوان

بهم میگن از زندگی جا موندی

117 بازدید | 10 پست

هجده سالمه تو روستا زندگی میکنیم دیپلم تجربی دارم یه مدت تو خانه بهداشت کار کردم قند و فشار و اسامی دارو اینارو یاد گرفتم کار با سیستم و تو خانه بهداشت یاد گرفتم

میوه آرایی و دیزاین اینام خیلی خوبه هر کی تو فامیل مراسم اینا داشته باشه میاره میده به من براشون درست کتم

الانم رفتم کارآموزی تو سالن آرایشی ،هم میکاپ هم اصلاح هم بافت مو و اینا ،

میخام تو شرکت لدورا هم ثبت نام کنم و محصول بفروشم

ایشالله سال دیگه هم میخام دانشگاه ثبت نام کنم 

ولی با این حال باز بهم میگن که  از هم سن و سالهای خودت جا موندی بنظرتون واقعا اینجوریه که میگن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اولا که خیلی جلوتر از خیلیاییدوما مگه مسابقه اس زندگی

یه دختر خاله دارم همسن خودمه ، اون امسال کنکور قبول نشد نشسته خونه میخونه،ولی من بانکداری قبول شدم امسال شرایطشو نداشتم برم ،سال دیگه میخام برم حالا خودمو با آریشگاه و اینا سرگرم کردم ،حالا دائم سرکوفت میزنن بهم که دختر خاله ت داره درس میخونه دکتر شه بعد تو داری وقتتو هدر میدی😔

واقعا یعنی بده؟ نرم؟

نه وقتتو توی اینجور چیزا هدر نده

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
یه دختر خاله دارم همسن خودمه ، اون امسال کنکور قبول نشد نشسته خونه میخونه،ولی من بانکداری قبول شدم ا ...

گشت به لینا بدهکار نباشه از خیلی از همسنات ۱۰ هیچ جلویی

نفسم دخترم🌹عزیزم پسرام🌹ا