2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس عزیزم داشتم تایپ میکردم قفل کردن

فدات شم من .. امروز نیت گرفتم نوشته بود امروز کسی میبینی که میتونی رو شریک عاطفی بودنش حساب کنی که س دیدم ولی میدونم نسبت به من حسی نداره و تو هم گفتی چون خیلی وقت بود همو ندیه بودم اما من همیشهبه فکرشم امروزم دیدمش خودمو قایم کردو بی اعتنا از کنارم رد شد حتی نگامم کرد ولی اعتنا نزاشت دلم خونه اصن حسش به من چیه؟ ببخشید طولانی شد

میدونم سختته ولی خودت باشه :)

تحصیلیت که خیلی حس خوبی دارم بهش انگار یه اون چیزی که تو ذهنته میرسی ولی باید تنبلیو کنار بزاریو حاشیه هارو ول کنی خیلی دختر خوبی هستی انرژیتو دوس دارم 

مهربونی قلبت بزرگه چاکرا قلبت خیلی فعاله عشق میدی به اطرافیانت 

دورو بریات دختر اروم و مودبی میبیننت یکی حس میکنم خاستگاری کرده ازت یا میکنه مادرش در نظرت داشته فعلا هدفتو بزار رو درست

ووااایییی قربونت برممممم خیلییییییییییییی راست بودن خدایا من واقعن تموما درس بو د ...... الانم میخوام از مجازی دو شم فقط رودرس تمرکز کنم ممنون انقد انرژی خوب دادی بهم

میدونم سختته ولی خودت باشه :)