2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بهش حق بده کسیو ندارن شوهر شما وبرادر شوهرت ازخانواده اونا هستن

اون ک خیاطی داره صبح تا شب فقط واسه خواب میاد گناه داره بلاخره شوهر میکنه اونم من جات باشم یه آقای خوب هم واسش پیدا میکنم دور بر دوستای شوهرت یا دوستای خودت

همسایه وآشنا . نه اینکه بخوام ردش کنم نه .

هم ثوابه هم سرسامون میگیره ازتنهایی وبلاتکلیفی در میادباهاش مهربون باش فکر کن خواهر خودته

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنه تیه ریمن و لرزه 🦁

خب بهش حق بده کسیو ندارن شوهر شما وبرادر شوهرت ازخانواده اونا هستناون ک خیاطی داره صبح تا شب فقط واس ...

اره خودمم دلم بهش میسوزه باهاش خوب رفتارمیکنم هم اینکه بچه هام از تنهایی درمیان عمشون باشه ولی خب برای خواستگار سنش بالایه سن بالامیادخواستگاریش ک خودش قبول نمیکنه پسر مجرد میخاد ک اونم سنش بالایه تاحالا پیش نیومده مجرد بیاد 

اره خودمم دلم بهش میسوزه باهاش خوب رفتارمیکنم هم اینکه بچه هام از تنهایی درمیان عمشون باشه ولی خب بر ...

ترحم خوب نیست وظیفه تم نیست چون هیچکس در برابر کسی وظیفه نداره

اما مسئولیت چرا . اونم شوهرت ک مرده و داداششه

آفرین ک رفتارت خوبه

خب منم یه دهه شصتیم ومجرد😂

مجرد هم پیدا ولی کم اینکه منتظر بشینه پسر مجرد همسن خودش پیدا بشه سنش هم بالاتر میره

هرچی خیره و بصلاحشه خدا براش رقم بزنه

اگه ادم خوبی پیدا شد جوون بود باهاشحرف بزن با خوشرویی و منطق ک ناراحت نشه بد فکر کنه راجع بهت

چه اشکالداره یه آقای جوون باشه ک قبلا زن داشته فقط  شناخت 

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنه تیه ریمن و لرزه 🦁