مرکز ابن سینا رفتم ۷ ماه پیش همون ۳۹۰۰ دادم خوب بود الان باردارم ۴ماهمه
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
ینی چی توروخداا🤣اصحاب کهف؟؟ینی هیچی یادم نمیاد یا چجوری؟؟
نه یجوری خستگی از تنت پریده انگار سالها خواب بودی البته بستگیم داره
من وسطای کار بیهوش شدم بعدش همین ک کارشون تموم شد صدام کردن بهوش اومدم عینه خولا
بعضی سرم بشون زدن و یه مدت میموندن تو ریکاوری تا بهوش بشن
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
ب سلامتی عزیزم منم دوازده سال قبل سزارین شدم اما الان دیگه چن ساله باردار نشدم بهم گفتن باید عکس رن ...
خب پس سزارینی حتما باید انجام بدی حتما هم با بیهوشی انجام بده چون دردش براتون زیاد خواهد بود هیچ جای ترسیم نداره با بیهوشی تجربه لذت بخشی داره
اهاان خب پس اگه اینجوره نباید الکی استرس بکشمشاید چون بار اولمه برا همون ترس دارم
نگیر چون خیلی باحاله یه دخترم اونجا بود خیلی استرس داشت بعد ک انجام داد گفت یه دور دیگه بریم😂😂