پسرم دوساله چند شب پیش نصفه شب بیدار شد چندبار بالا اورد تو روز هم وقتی میخابید بیدار میشه هر چی از صبح. خورده بود بالا میآورد انگار معده هضم نمیکرد اصلا،ولی دو روزه اسهال شده،دکتر فقط کیدی لاکت داده ولی هنوز خوب نشده چکارش کنم،اشتهاش هم خیلی کمه،کلا انگار تو معده چیزی نمیمونه تا الان بالا میآورد الان اسهال میشه،چی بهش بدم داروی اسهال واسه اطفال هم نمیشناسم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استارتر عزیز شما تاپیکی زده بودید درباره اینکه پسرتون در دستشویی پی پی نمی کنه...چی شد؟خوب شد؟چطور د ...
سلام عزیزم الان که بله دیگه نزدیک شش سالشه،والا ما هرکاری رو کردیم حتی دسشویی همراهش رو بردیم تو طبیعت و پارک،فامیل ها براش کادو گرفتن هرکار کردیم کوتاه نیومد ولی بک روز خیلی الکی همسرم بهش گفت بیا با پوشک بای بای کنیم بربم دسشویی پی پی کنیم اونم گفت باشه،ولی همینکه بای بای کرد ما بسته پوشک رو بردیم پشت در کوچه گذاشتیم که ببینه دیگه نداریم،و همون شد دیگه ول کرد.شما چند روز هیچی بهش نگو بذار ذهنش از این قضیه خالی بشه ،اگه پسر هست بذار باباش همینکار رو باهاش بکنه مثلا با باباش بازی کنه وسط بازی باباش بهش بگه شاید تاثیر داشت