2777
2789
عنوان

امان از..

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 21 پست

مامان نهال متاسفانه هنوز هیچ نسلی تو ایران نفهمیده که وقتی ازدواج می‌کنی و تشکیل خانواده میدی اول زن و بچه یا شوهر و بچه فامیل درجه یک هستن بعد پدر و مادر بعد خواهر و برادر بعد فکو فامیل

Life is money 
مامان نهال متاسفانه هنوز هیچ نسلی تو ایران نفهمیده که وقتی ازدواج می‌کنی و تشکیل خانواده میدی اول زن ...

اينو كه هميشه هم بهم ميگه اولويت من فقط مادرو پدرم بعد تو!😭😭😭😭😭چقد خورد ميشم با اين حرف خدا ميدونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه عزيزم بخدا خسته شدم چقد سياست داشته باشم! شوهرم چرا يكم سياست مداشته باشه؟!!من حروم شم؟!

میدونی چرا مردا طرف مامانشون رو میگیرن.چون حس میکنن مامانشون در مقابل عروس مظلوم واقع شده.اونا هم عاااشق اینن که قهرمان بازی دربیارن.یکاری کن که از نظر شوهرت مظلوم این رابطه تو باشی.البته من با مظلوم نمایی مخالفم.ولی در مقابل بعضی مردا لازمه.مثلا من اصلا نمیفهمم عروسهایی که مدام دارن جلوی شوهر جواب مادرشوهر رو میدن یا ازش گله میکنن.بعد میگن چرا شوهرمون طرف مامانشه!!!

خب مرد هم میشه فرشته ی نجات مامانش و میخواد از اون در مقابل شما دفاع کنه

میدونی چرا مردا طرف مامانشون رو میگیرن.چون حس میکنن مامانشون در مقابل عروس مظلوم واقع شده.اونا هم عا ...

فكركنم همه شوهرت فقط تو اون دنيا شرمندمون باشن و بفهمن ظلم مادراشونو در حق ما