2777
2789

تاپیکای قبلم هست نامزدم ۱۷روز توی کما بود به هوش اومد دکترا پاشو توی دو روز پشت هم عمل کردن بعد از عمل دومش دوباره رفته توی کما😭 توروخدا براش دعا کنید به فاطمه زهرا دیگه تاب و تحمل ندارم التماستون میکنم به هرکسی که میشناسید بگید براش دعا کنه دعا کنید خدا به مصطفی عمر دوباره بده خواهش میکنم 😭😭😭😭😭

الهی اعطنی الفضل😭🤲🏻

به امید خدا سلامتی کاملش رو بدست میاره و برمیگرده پیشتون🥺🩵

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله که خدا به حق حضرت فاطمه زهرا شفاشون بده 🤲

برای سلامتیشون صلوات میفرستم 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

عزیزم حال نامزدت چطوره

سلام عزیزم خداروهزارمرتبه شکر حالش بهتره .معجزه خدارو با چشمام دیدم بخدا .مرسی که پیگیر بودی ممنونم که جویای حالش بودی خواهر ایشالله که خدا هرچی میخوای بهت بده بهترینارو میخام برات از خدا🤲🏻😘

الهی اعطنی الفضل😭🤲🏻

سلام عزیزم خداروهزارمرتبه شکر حالش بهتره .معجزه خدارو با چشمام دیدم بخدا .مرسی که پیگیر بودی ممنونم ...

خدارو صد هزار بار شکر خیلی خوشحال شدم هروز کاربریتو چک می کنم الان به هوش هستش ؟عزیزم دعا کن حال روحی منم خوب بشه ۳سال و۴ماهه بعداز کرونا افسردگی گرفتم حالم خوب نمیشه اصلا خواب ندارم با قرص خواب ۳ساعت میخوابم 

خدارو صد هزار بار شکر خیلی خوشحال شدم هروز کاربریتو چک می کنم الان به هوش هستش ؟عزیزم دعا کن حال روح ...

آره خداروشکر یخورده گنگه هنوز که طبیعیه ولی شکرخدا روبه بهبوده🤲🏻.ایشالله به حق این روز عزیز به حق چهارده معصوم پاک خدا به بزرگی و بخشندگی خدای مهربون حالت خوب میشه عزیزم خدا هیچکدوم از بنده هاشو ناامید نمیکنه فقط کافیه از ته دل ازش بخوای منم از ته ته دلم دعا میکنم حالت خوب بشه گلم😘😘

الهی اعطنی الفضل😭🤲🏻

آره خداروشکر یخورده گنگه هنوز که طبیعیه ولی شکرخدا روبه بهبوده🤲🏻.ایشالله به حق این روز عزیز به حق ...

ممنون گلم الهی هرچه زودتر حال عزیزت خوب خوب بشه تهرانی عزیزم خودت پیش نامزدت میمونی توی بیمارستان 

ممنون گلم الهی هرچه زودتر حال عزیزت خوب خوب بشه تهرانی عزیزم خودت پیش نامزدت میمونی توی بیمارستان

فداتشم گلم.نه عزیزم شهرستانیم.نه داداشش مدام پیششه منم میرم میبینمش

الهی اعطنی الفضل😭🤲🏻