2777
2789
عنوان

بحق لحظه قشنگی که فهمیدید مادر شدید برای مادر شدن منم دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 86 پست
ممنون عزیزم ولی واقعا دست خودم نیست از بچگی سختی کشیدم 

سلام عزیزم،،منم یه سالو دوماهه تو انتظارم،،برات دعا میکنم توهم منو فراموش نکن

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من این پست رو می نویسم بعدش پاک میکنم. لطفا انقد ضعیف نباشید قوی باشین . من بیماری لوپوس و مش ...

من نا امید نیستم ولی دلم از خدا گرفته خدا میدونه همه زندگیم با استرس گذشته   

و خدایی که در این نزدیکیست ....... 
باردار میشین نگران نباشین فقط استرس نداشته باشین.من وقتی بیخیال بارداری شدم اونم بعد چند بار ای وی ا ...

خدا برات حفظش کنه بچه ها ثروت بزرگیه که خدا به بنده های خوبش میده برام دعا کن 

6ماه ولی تقریبا دوساله ازدواج کردم تو این دوسال کلی سختی کشیدیم نمیتونستیم بچه بیاریم حالا هم که میخ ...

بنطرم اگه ماشین وخونه نداری اگه پس اندازکافی نداری برای بچه دارشدن عجله نکن.یه مسافرت درست وحسابی رفتی؟بخدامن حسرت همه ی اینابه دلم موند.خیلی عاشق بچه بودم بعدیکسال وسه ماه باردارشدم ولی فک کردم دیرشدمه خیلی ناراحت بودم یه همه ی امام التماس کردم دلم خیلی شکسته بودکه چراخدابم بچه نمیده.۱سال وسه ماه خیلی برام زیادبودولی الان که دخترم یکسالشه همش هی میگم چه عجله ای داشتم چرایه مسافرت نرفتم باشوهرم.چرایکم پس اندازنکردم.چراصبرنکردم خونه داروماشین دارشم.حسرت خیلی چیزای دیگه به دلم موندبخاطراینکه خیلی عجله بچه دارشدن کردم.توهم ببین اگه حسرت چیزی ازاینایی روکه گفتم رونداری یااینکه صاحب این چیزایی بعدبگوبچه میخوای.

من نا امید نیستم ولی دلم از خدا گرفته خدا میدونه همه زندگیم با استرس گذشته    

منم دقیقاعین توبودم.الان یه دختر۱ساله دارم.ولی توحسرت خونه موندم ایقددوس دارم خونه دارشم.منم ازبچگیم خیلی سختی کشیدم.ادم هابیشتروقتهادرسختی هستن.ولی باتوکل به خداوکمک ازچهارده معصوم ان شالله بتونیم به خواسته هامون برسیم

بنطرم اگه ماشین وخونه نداری اگه پس اندازکافی نداری برای بچه دارشدن عجله نکن.یه مسافرت درست وحسابی رف ...

نه ماشین داریم نه خونه، مستاجریم  وضع مالیمون بد نیست مسافرت درست حسابی هم نرفتیم ولی واقعا جای خالی بچه رو تو زندگیمون احساس میکنم از تنهاییای خونه خستم از نگاه مردم و فامیلای همسرم این چن وقت خیلی دلم شکسته 

اینجا خوبیش اینه که خیلیا ادمو درک میکنن ممنونم از همتون برام دعا کنید 21ام موعدمه 

عزیزم دخترمن۲۱برج۱۰تولدیکسالگیش هست.ان شالله توهم باردارشی وبه آرزوت برسی.