2777
2789

خواهم 17 سالشه خیلی خیلی بد صحبت میکنه با مامانم 

گاهی مامانم از دستش گریش میگیره بنده خدا هیچ کاری از دستم بر نمیاد 😢 همیشه هم همینه بهش ک میگیم میگ با شما صحبت نمیکنم ک...  چند بارم بحثمون شده  

با خوبی هم بهش گفتم بازم فایده نداره 

شما باشین چ واکنشی نشون میدین؟؟ 

من دعوام میشه

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش فیلم میگیرم، پخش میکنم... هیچ کسی سمتش نیاد، دختره چشم سفیدو

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
کاری از دستت برنمیاد شاید فقط بتونی بگی بیا با هم به مامان احترام بذاریم و دوستش داشته باشیم و این ح ...

اوه این حرفا ک اصلا فایده نداره هزار بار صحبت کردم باهاش با دعوا هم درست نمیشه

با توجه به سن و سالش ، توصیه میشه دخالت نکنی یا هم مسالمت آمیز برخورد کنی اونم بعد آروم شدنش ، تو ای ...

بچه نیست آخه 

17 سالشه یه سنی می‌گفتیم هنوز کوچیکه درست میشه هرچی میگذره بدتر میشه 

بچه نیست آخه 17 سالشه یه سنی می‌گفتیم هنوز کوچیکه درست میشه هرچی میگذره بدتر میشه

۱۷ سالگی هنوز سن بحران هویت و بلوغه عزیزدلم.

سرچ کنید در مورد رفتار افراد تو این سن و روش برخورد..

FREEDOM...🌱🤌🤍