2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبق تجربه خودم میگم . ماهی اول باید بزاری فریزر یخ بزنه بعد بیاری سرخ کنی .

ماهی تازه رو سرخ کنی وا میره . مگه اینکه ازین سرخ کن روغنی ها داشته باشی تو روغن غوطه ور بشه.


بعد ما معمولا فقط زردچوبه و نمک میزنیم و مزه دار میکنیم . بعد سبزی شکم پری رو جدا میپزیم و موقع سرو میزاریم کنار ماهی  وقتی که ماهی فیله باشه .و موقع خوردن ماهی حتما کلی آب نارنج میریزیم روش

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

این خب از این بسته بندی هاس که فقط فیلسحالا ادویه ماهی چیع ؟ من تاحالا ماهی سرخ نکردم کلا

از عطاریا میتونی بگیری 

میتونی با زردچوبه یکم فلفل سیاه و نمک قاطی کنی خودت ماهی توآغشته کن به ادویه تو روغن سرخ کن پشت و روشو

برای مزه دارکردن اگه زیاد مواد مختلف بزنی مزه ماهی از بین میره

ماهی مزش به دوتا چیزه یکی سرخ کردنش یکی تازه بودنش ... ماهی هرچقدر بمونه تو مواد بنظرم مزش از بین میره

به ذائقت اگه میخوره یکم گلپر بزن اگرم نه نمک ... یکم اب نارنج یا ابلیمو هم بزن بهش ... برای بوی بدش هم فلفل دلمه و سیر رو از وسط نصف کن یه تیکه فقط بمال روش 

توی روغن فراوون سرخش کن که ترد و خوشمزه بشه

اگه حوصلت میکشه قبل سرخ کردن یه کوچولو توی آرد و آرد سوخاری بغلتون فقط زیاد آردی نشه 

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
برای مزه دارکردن اگه زیاد مواد مختلف بزنی مزه ماهی از بین میرهماهی مزش به دوتا چیزه یکی سرخ کردنش یک ...

برای رنگشم خیلی کم زرد چوبه بزن فقط کم بزن که تلخ نشه

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   ابرو_کمونیa  |  13 ساعت پیش