2777
2789
عنوان

باتجربه ها تو بارداری میشه یه دقیقه بیاین دلشوره دارم.

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 35 پست

من نمیدونم جواب سوالاتو ولی به یه دکتر اکتفا نکن خواهرشوهر منو سر بارداریش ترسوندن و بهش استراحت مطلق دادن رفت پیش یه دکتر دیگه گفت نه اصلا از این خبرا نیست

زندگی ، اتفاقِ نادریست که برای بعضی از زنده ها می افتد...
من نمیدونم جواب سوالاتم ولی به یه دکتر اکتفا نکن خواهرشوهر منو سر بارداریش ترسوندن و بهش استراحت مطل ...

تصمیم دارم عوضش کنم ولی ذهنمم درگیره

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم تجربه ای ندارید!

عزیزم منم تجربه این مدلی نه در خودم و نه در اطرافیان نداشتم، ولی بنظر من هم سونو رو به یه دکنر دیگه هم نشون بده، بعضی ازین دکترها تا دلت بخواد فقط تو دل آدم رو خالی میکنن، دکتر ریلکس و اوکی رو بخدای دکتر مؤید محسنی، اونقدر خونسرد و آرومه که اصلا چیزی نگرانش نمیکنه، یکی از اقوام دکتری بهش گفته بوده باید بچه اتو بندازی عقب افتاده است، اونم بگفته ما پیش چندتا دکتر دیگه رفت و بچه اش روهم نگه داشت ماشالله الان سه سالشه و یه دختر سه ساله ی ناز و بازیگوشه

منم چهارشنبه میرم خدا کنه جنسیت معلوم شه خیلی هیجان دارم

اررررره اگه پسرباشه میگه چون مشخص تره

پســــــــــری دارم شـــــ👑ـاه نداره☺     صورتی داره مـــــ🌙ـاه نداره 😉
امروز وقت سونو داشتم گفتن سن بارداری شیش هفته و چهار روزه و ساک بارداری شیش هفته و تو سونوم نوشتن عد ...

نه گلم نگران نباش بعضى وقتا لقاح ديرتر انجام شده

بنظر من مشكلى ندارى

تیکر تولد دخترمه❤️فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ

من آخرین پریودم ۵/۲۹ بود ۷/۲۲ رفتم سونو گفت ۶ هفته است. گفت لقاح دیر انجام شده. نگران نباش

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
من آخرین پریودم ۵/۲۹ بود ۷/۲۲ رفتم سونو گفت ۶ هفته است. گفت لقاح دیر انجام شده. نگران نباش

مشکل من اخه این نیست مشکل عدم تطابق ساک و سن بارداریه ساکم شیش  هفته پیش انجام شده بچه شیش هفته و چهار روز پیش

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\