من نمیدونم جواب سوالاتو ولی به یه دکتر اکتفا نکن خواهرشوهر منو سر بارداریش ترسوندن و بهش استراحت مطلق دادن رفت پیش یه دکتر دیگه گفت نه اصلا از این خبرا نیست
زندگی ، اتفاقِ نادریست که برای بعضی از زنده ها می افتد...
عزیزم منم تجربه این مدلی نه در خودم و نه در اطرافیان نداشتم، ولی بنظر من هم سونو رو به یه دکنر دیگه هم نشون بده، بعضی ازین دکترها تا دلت بخواد فقط تو دل آدم رو خالی میکنن، دکتر ریلکس و اوکی رو بخدای دکتر مؤید محسنی، اونقدر خونسرد و آرومه که اصلا چیزی نگرانش نمیکنه، یکی از اقوام دکتری بهش گفته بوده باید بچه اتو بندازی عقب افتاده است، اونم بگفته ما پیش چندتا دکتر دیگه رفت و بچه اش روهم نگه داشت ماشالله الان سه سالشه و یه دختر سه ساله ی ناز و بازیگوشه
من آخرین پریودم ۵/۲۹ بود ۷/۲۲ رفتم سونو گفت ۶ هفته است. گفت لقاح دیر انجام شده. نگران نباش
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم