2777
2789
عنوان

لیست سفید و سیاه من برای جراحان بینی تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 63037 بازدید | 300 پست
بالاخره اینکه این لیست فقط برای اگاهی هست و استفاده کننده از این لیست خودش مسئول تصمیمشه. هیچ خوب و ...

دکتر حمیدرضا مفرد کارش خوب نیست چرا؟ دکتر حمیدرضا حسنانی کارش چطوره کدوم کارش بهتره برای بینی گوشتی خوب درمیاره؟

والا من احتمالا با قارونی عمل کنم چون دختر همکار همسرم یک و نیم سال قبل باهاش عمل داشته راضیهعکسای س ...

شما بالاخره پیش کی عمل کردین؟ چه زمانی عمل کردین از لحاظ تنفس و فرم بینی راضی هستین بینی گوشتی یا استخوانی طبیعی عمل کردین برای بینی گوشتی و بزرگ با مشکل تنفسی کی کارش عالیه از همه بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من هم چند ساله تصمیم دارم عمل کنم بینیم گوشتی با پوست ضخیم هست چند تا دکتر رفتم میگن خوب نمیشه و قبول نکردند عمل کنند دکتر احمد رضا نور محمدی تو پیج کارهاشون خوب بود ولی نمیتونم حضوری برم چون شهرستان هست و من تهرانم لطفا اگر اطلاعی درمورد ایشون دارید بگید .🙏🙏🙏

دکتر منفرد منظورتون حمیدرضا مفرد هست؟ چرا خوب عمل نکرده مشکل تنفسی داره یا فرم بینی مشکل داره؟

اره مفرد رد بخیش هست

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

استارتر شما راجب دکتر های مشهد هم اطلاع داری؟ من نزدیک مشهدم اگه بخوام برم تهران یا جای دیگه خیلی سختم میشه، خیلی هم دنبال دکتر گشتم ولی به نتیجه نرسیدم. مثلا راجب دکتر ناهید شنیدی؟

لطفا اگر کسی در مورد دکتر حسام شبیری اراک هم اطلاعیرداره بگه در مورد عمل بینی گوشتی،  راستی در مورد دکتر نورمحمدی یه خانمی که عمل کرده بودند گفتند خوب نشده و باید ترمیم کنند بینیشون رو.

بابک معتقدی افتضاحه،من پیشش عمل کردم بینیمو اینقدر زشت کرده که دلم نمیخواد خودمو تو آینه ببینم،یه افسرده به تمام معناشدم،نوک بینیم کجه،یه سمت نوک بینیم بیزون زدگی داشت از اول ،اینقدر نوک بینی رو غیر استاندارد داده بالا که خودمو شکل مایکل جکسون میبینم.تو رو خدا پیشش عمل نکنید که پشیمون میشید ،ای کاش قبل از عمل این نظرا رو خونده بودم.

سلامدوستان در مورد دکتر میلانی و باستاني نژاد و قارونیکسی پیش این دکترا عمل کرده ؟ یا اطرافیانش احتم ...

قارونی خیلی طبیعی عمل میکنه

دختر همکار همسرم راضی بود ظاهرا بیمه هم حساب میمنه اگه انحراف داشتید ولی خودم در تحقیقاتم هم منفی ازش دیدم هم مثبت منم نظرم رو قارونی فعلا فریز شده اگه رفتید تحقیق حتما بمن هم بگید

باستانی که خداتومن حساب میکنه... 

امروز تو مترو یکیو دیدم بینیش عالی بود دکتزش مسعود صحرایی بود ولی خانمه میکفت الان دیگه پیر شده یکم ولی بینیش واقعا عالی بود طبیعی ولی عمل شده و همه چیش سرجاش بود دو سالم از عملش گذشته بود و میگفت بینیش هم قوزدار بوده هم گنده

You must be the change you wish to see in the world (Mahatma Gandhi)

قارونی خیلی طبیعی عمل میکنهدختر همکار همسرم راضی بود ظاهرا بیمه هم حساب میمنه اگه انحراف داشتید ولی ...

نظرمو اصلاح میکنم

مسعود صحرایی ظاهرا گندکاری زیاد داره 

حالا بینی این خانمه چرا اینقدر عالی بود نمیدونم!

استارتر شما راجب دکتر های مشهد هم اطلاع داری؟ من نزدیک مشهدم اگه بخوام برم تهران یا جای دیگه خیلی سخ ...

سلام و احترام

متاسفانه خیر درباره جراح های مشهد اطلاعاتی ندارم