2777
2789
عنوان

لیست سفید و سیاه من برای جراحان بینی تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 63052 بازدید | 300 پست
عزیزدلمممدقیقااا درست میگی منم با اینکه خیلی پیش میاد تو مغازه ای جایی بهم گفتن بینیت قشنگه همیشه با ...

مرسی بانو

موفق شاد و پیروز باشی 

You must be the change you wish to see in the world (Mahatma Gandhi)

خیلی توی نی نی سایت گشتم مثل اینکه کارشون خوبه وله ناراضیم دارن انگشت شمار دیگه نمیدونم این درست باش ...

خیلی هم عالی

از من توصیه: سعی کنید یروز غیر از روزی که بهتون گفتن برید مشاوره اطراف مطب نامحسوس دنبال جراحی شده های واقعی دکتر باشید تا مطمئن بشید که ادمای تبلیغاتی اونجا نیستن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتری که تحت نظرش بودم دوران بارداری پیش دکترکسری ثابتی عمل کرده بودخیلی بینیش خوب بودطبیعی وکوچیک یکم قوش داشت 

دوتاازدوستام یکیشون پیش دکترکریمی که مطب تونازی آبادداره عمل کردبینیش هم گوشتی بودهم قوز داشت الان بینیش شبیهه نیوشاضیغمی شده عالی شده نیمه فانتزی،یکی ازدوستام بینیش قوزوانحراف داشت پیش کوچک زاده عمل کردطبیعی وخوب شده بدون ایرادولی خیلی طبیعی درآورده،یکی ازفروشنده های محلمون بینیش بشدت انحراف وقوزداشت پیش حبیب سهرابی عمل کردبعدازیک هفته که دیدمش بشدت چهره ش تغییرکردا بودوباکلاس شده بودتمام عیوب بینیش برطرف شده بودوبینیش نیمه فانتزی بودتقریباوراضی بود،دخترخالم پیش دکترکوهستانی عمل کردبینیش استخونی بود عالی شده مشکلی هم نداره دوران نقاهتش خیلی کم بودجوریکه روزدوم رفت سرکارچندساعت،توجه کنیدایناروخودم باچشم خودم دیدم وبیشتراستخونیاروخوب درمیارن برای گوشتی دکترکامیابی روتومطب دیدم همه بینی هاعروسکی وفانتزی بودن وخیلی کوچیک شده بودن تک وتوک توشون ناراضی بودبازم تحقیق کنیدیکی هم حامدباطنی روبهم معرفی کرداگراطلاعاتی داریدممنون میشم به اشتراک بذاریدبینیم ازداخل بخاطرضربه غضروف اضافه آورده که مشکل تنفسی پیداکردم یکم هم احساس میکنم کج شده میخوام پیش یه جراح خوب عمل کنم که بینیم روخراب نکنه

خیلی هم عالیاز من توصیه: سعی کنید یروز غیر از روزی که بهتون گفتن برید مشاوره اطراف مطب نامحسوس دنبال ...

سلام عزيزم شما دكتر عبدالحسين جهانيان رو ميشناسيد؟ من پيج اينستاگرامشو ديدم حس ميكنم كارش خوبه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدايا شكرت❤️🤍

هنوز عمل نکردی؟کلا اگه میخوای بری واسه عمل به تبلیغای مفتی که فقط اسم دکترو میگن توجه نکن باید پاشی بری مطب نمونه هارو ببینی من خودم یک ماهه عمل کردم با محمد مجیدی با اینکه از آشناها معرفی کردن بازم چندبار رفتم مطب نشستم ببینم چطوریه کارش خداروشکر راضیم نمیخواستم بینیم عجیب غریب شه الان یه فرم نچرال داره که یه قوس ملایم بهش داده

من تهران پیش مجتبی کلینی عمل کردم 😭 هیچوقت حلالش نمیکنم قبل عمل با چرب زبونی گفت خیلی خوب میشه اصلا ...

قبلش نرفته بودی مطب گردی؟کلا به حرف خیلی نباید توجه کرد

من ۵ ۶ ماه درگیر بودم چون پا نمیشدم برم مطب ولی یه ماه اخر چندتا دکتر رفتم مطب نمونه هاشو دیدم یه ماه پیش با محمد مجیدی عمل کردم

الان خب خیلی ورم داره هنوز ولی سوراخا قرینس که خیلی مهم بود واسم فرمشم نچراله با یه قوس ملایم

عکس بینیتو بذار ببینیم شاید خودت حساس شدی عزیزم🥺

نه عزیزم هنوز جرات نکردم ولی اگه بخوام جراحی کنم حتما تجربیاتمو میذارم اینجا

هنوز جراحی نکردی شما؟اگه داری مطب گردی میکنی محمد مجیدی هم بذار تو لیستت البته من تجربه خودمه فقط یک ماهه عمل کردم سوراخای بینیم قرینس فرمشم با این که خیلی ورم داره نچراله با یه قوس ملایم و راضیم

به نظرم برو ببین نمونه هاشو

سلام دوستان خوب هستید من میخواستم بینیمو عمل کنم ولی بین چنتا دکتر گیر کردم،دکتر داریوش نصیری،دکتر ا ...

تهرانن؟نشنیدم اسمشونو🫠

تهران اکثر دکترا رو رفته بودم من یه ماه پیش با محمد مجیدی عمل کردم هم قرینس سوراخ بینیم هم فرمش خیلی قشنگه خواستی به این دکترم ی سر بزن ببین چطوریه

خیلی توی نی نی سایت گشتم مثل اینکه کارشون خوبه وله ناراضیم دارن انگشت شمار دیگه نمیدونم این درست باش ...

به نینی سایت یا حرفای بقیه اکتفا نکن اصلا

من خودم موقع انتخاب هم نینی سایتو میدیدم هم بقیه دکترمو میگفتن یعنی کلا با دکترم از طریق یکی دیگه اشنا شدم ولی بازم اکتفا نکردم رفتم مطبش چندبار اونجا دیگه انتخابش کردم

اگه میای تهران مطب محمد مجیدی هم برو دکتر خودمه یک ماهه عمل کردم

مهم ترین چیز تو عمل قرینه بودن سوراخای بینیه من خداروشکر با اینکه ورم داره ولی راضیم و قرینس فرمشم نچراله با یه قوس ملایم

به نینی سایت یا حرفای بقیه اکتفا نکن اصلامن خودم موقع انتخاب هم نینی سایتو میدیدم هم بقیه دکترمو میگ ...

از بینی تون قبل و بعد عمل لطفا یه عکس بذارید 

سلام عزيزم شما دكتر عبدالحسين جهانيان رو ميشناسيد؟ من پيج اينستاگرامشو ديدم حس ميكنم كارش خوبه

اصلا به اینستا و تبلیغات اینترنتی اعتماد نکنید

مطب برید و خارج از مطب هم دنبال جراحی شده های واقعیشون باشید

دکتری که تحت نظرش بودم دوران بارداری پیش دکترکسری ثابتی عمل کرده بودخیلی بینیش خوب بودطبیعی وکوچیک ی ...

بسیار متشکرم از راهنمایی هاتون