دوستان تجربه تون از جراحی بینی خودتون رو بذارید لطفا تبلیغات دکترای دوزاری رو هم واسه خودتون نگه دارید دکترای خرابکار و دکترای با ریسک کمتر رو معرفی کنید متشکرم من فعلا تصمیمی نگرفتم
You must be the change you wish to see in the world (Mahatma Gandhi)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام وقتتون بخیر عزیزم میشه درباره دکتر رضا خازنی و نجمه رجبی و شیما شیرخدا و محمد کرد جزی بگین که کارهاشون چطورن از لحاظ تنفس و زیبایی ی بابک حجتی هم از کارش خوشم اومد ولی جراح عمومی ترسیدم ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان من ميخواستم پيش محمدصفري عمل كنم تو كامنتاش خوندم يكي ناراضي بود رفتم پي ويش بعذ اون بهم گفت ...
ببین دکترا بینی های کم کار رو عمل می کنن می زارن تو پیجاشون ،، وتعریف می کنن برا بینی انحرافی و گوشتی واقعا بلد نیستن یا تعدادشون انگشت شمار پیش دکتر رویانی برو اگه اشتباه نکنم فامیلش رو دکتر شهریار حدادی هم یه سر بزن
[QUOTE=390330632]بابک معتقدی افتضاحه،من پیشش عمل کردم بینیمو اینقدر زشت کرده که دلم نمیخواد خودمو تو
سلام عزیزم من دوساله دنبال دکترم و ب دلایلی باید زودترم عمل کنم دیگ خسته شدم.مبخواستن با دکتر معتقدی عمل کنم که کامتت شمارو دیدم میشه لطفا عکس قبل و بعد بینیتون رو برام بفرستید