2777
2789
عنوان

لیست سفید و سیاه من برای جراحان بینی تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 63037 بازدید | 300 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم احمدعلی نجار زاده؟ اون بد عمل کرده شمارو؟

سلام گلم

بله پیش ایشون عمل کردم

الان نزدیک ۱ ماه و نیم شده 

نسبت به هفته های اول بهتر شده چون واقعا اوایل بد شده بودم

ولی خب من طبیعی میخواستم

اگر مدل طبیعی میخواید بنظرم دکترای دیگه رو در نظر بگیرید چون ایشون سبکشون نیمه فانتزیه و بینی و کوتاه میکنن 

سلام گلمبله پیش ایشون عمل کردمالان نزدیک ۱ ماه و نیم شده نسبت به هفته های اول بهتر شده چون واقعا اوا ...

آها مبارکت باشه عزیزم . خداکنه به مرور بهتر بشه بینیت اونی بشه که میخوای🌹🥲

اره منم طبیعی میخوام . بعد دیدم ناراضی ندارن یکی از گزینه هام بود که برم پیش ایشون

دوستان من ميخواستم پيش محمدصفري عمل كنم تو كامنتاش خوندم يكي ناراضي بود رفتم پي ويش بعذ اون بهم گفت برو دكتر مكارم كه اونم ديدم اينجا يكي خوب نگفته راجبش😟 چيكار كنم اي خدا بدجور گيج شدم

هردكتري دست ميذارم بعضيا راضي ان بعضيا ناراضي

سلام وقتتون بخیر عزیزم میشه درباره دکتر رضا خازنی و نجمه رجبی و شیما شیرخدا و محمد کرد جزی بگین که کارهاشون چطورن از لحاظ تنفس و زیبایی ی بابک حجتی هم از کارش خوشم اومد ولی جراح عمومی ترسیدم ممنون میشم راهنمایی کنید 

سلام من پیش دکتر آرش اسماعیلی عمل کردم، خوش برخورد و منصف هستن و خداروشکر راضیم، مطبشون سمت پونک هست

چقدر گرفت برا هملت چقدر از عملت گذشته اذیت نشی تنفس و زیبایی هر دو اوکین

دوستان من ميخواستم پيش محمدصفري عمل كنم تو كامنتاش خوندم يكي ناراضي بود رفتم پي ويش بعذ اون بهم گفت ...

ببین دکترا بینی های کم کار رو عمل می کنن می زارن تو پیجاشون ،، وتعریف می کنن برا بینی انحرافی و گوشتی واقعا بلد نیستن یا تعدادشون انگشت شمار پیش دکتر رویانی برو اگه اشتباه نکنم فامیلش رو دکتر شهریار حدادی هم یه سر بزن

دوستان من ميخواستم پيش محمدصفري عمل كنم تو كامنتاش خوندم يكي ناراضي بود رفتم پي ويش بعذ اون بهم گفت ...

بنظر من اصلا ریسک نکن حتی یک درصد.

You must be the change you wish to see in the world (Mahatma Gandhi)

سلام من پیش دکتر آرش اسماعیلی عمل کردم، خوش برخورد و منصف هستن و خداروشکر راضیم، مطبشون سمت پونک هست

سلام کی عمل کردبد چقدر گرفت بینی تون گوشتی بود یا استخونی؟

You must be the change you wish to see in the world (Mahatma Gandhi)

[QUOTE=390330632]بابک معتقدی افتضاحه،من پیشش عمل کردم بینیمو اینقدر زشت کرده که دلم نمیخواد خودمو تو 

سلام عزیزم من دوساله دنبال دکترم و ب دلایلی باید زودترم عمل کنم دیگ خسته شدم.مبخواستن با دکتر معتقدی عمل کنم که کامتت شمارو دیدم میشه لطفا عکس قبل و بعد بینیتون رو برام بفرستید