آره واقعا منم میترسم یه گوشه ذهنم بمونه الان چیکار کنم دوراهی سختیه بین جفتشون موندم دستام دارن میلرزن هردوشون عالی ان 😭
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
من که انقدر از خدا خواستمش همیشه با خودم میگفتم اگه همزمان با یه آدم همه چی تموم هم بیاد من بی شک او ...
آره درکت می کنم ولی خب وقتی قسمت و صلاح نباشه نمیشه جنگید از خدا میخام به قلبش آرامش بده و با یکی دیگه خوشبخت بشه ما با هم خوشبخت نمیشدیم خواستگار جدیدم خیلی خوبه ولی درسته به پای اون نمیرسه اما خب ...😢
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
امیدوارم بهترینها واست رقم بخورهولی من هنوز سنمم کمه نمیتونم هیچ تصمیمی بگیرم غیر از اینکه منتظر بمو ...
آره منم سنم کمه تو رابطه ی جدیدمم حتی شرط کردم تا چند سال حرف ازدواج نباشه فراموش که نمیشه ولی خب دلم براش کبابه 😢توام خوشبخت شی