2777
2789
عنوان

یه لحظه لطفا❗️🌺

84 بازدید | 11 پست

سلام. 

ممکنه من رو راهنمایی کنید که چطور میشه لینک گذاشت؟ 

توی خیلی از تاپیک ها می‌بینم که لینک می‌گذارن. ولی من هر وقت که لینکی ثبت می‌کنم، سایت اخطار میده و میگه که امکان کذاشتن لینک ندارم. 

اگر راهشو بلدین ممنون میشم راهنماییم کنید.

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کسی راهش رو بلد بود و نوشت، تگتون می‌کنم.

مرسی عزیزم

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

عزیزم میشه ماروراهنمایی کنی@ازسارابپرس

سلام

بلدم اما نی نی یارها گفتن این مورد رو یاد ندم.

از خود niniyar_3 الان بپرسین جواب میدن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامبلدم اما نی نی یارها گفتن این مورد رو یاد ندم.از خود niniyar_3 الان بپرسین جواب میدن.

نی نی یار۳رونمیشه تگ کرد

اصلا تولیست نیست

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

نی نی یار۳رونمیشه تگ کرداصلا تولیست نیست

عزیزم کشف کردم😅💪🏻

ببین لینک رو که میذاری، این گزینه ی سنجاق رو بزن، لینکت مشکی میشه. 

بعد از اینکه مشکی شد. ارسال میشه. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

عزیزم کشف کردم😅💪🏻ببین لینک رو که میذاری، این گزینه ی سنجاق رو بزن، لینکت مشکی میشه. بعد از اینکه ...

مرسی عزیزم 

ممنون🥰