2777
2789
عنوان

لاغري با كرفس

851 بازدید | 19 پست

سلام دوستاني كه از برنامه كرفس استفاده كردن راهنماييم كنن لطفا

من امروز نصب كردم ميخوام لاغر شم

دوستان اونجا نوشته ٩٠٠ كالري از ٦٠٠ كالري

يعني من روزانه بايد ٦٠٠ كالري مصرف كنم فقط؟ 

يعني همين الانشم زياد خوردم؟

كرفس تاثير داره؟ نگين نه اشتراك هدف ٣ ماهه خريدممم حيفه ١٢ تومنمه🤣🤣🤣🤣

فكر كردم منظورت با اب كرفسه😂من قبلا برنامه اشو داشتم خيلي خوب بود و كامل اما كوشيمو عوض كردم ديكه نميتونم بگيرم اين برنامه رو 

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خیلی خوبه من و دختر عمه م داریم باهاش لاغر میکنیم فقط باید قشنگ رو برنامش پیش بری و صبر داشته باشی

از وقتی فهمیدم ماست با خیارشور ضرر داره همشدلم میخواد خیارشورا رو بزنم تو ماست بخورم😐😐😐😐

ببین من نخریدمش من فقط اولش قد و وزنمو زدم اونم بهم نشون داد هرروز چند کالری مصرف کنم منم هرچی میخورم از قسمت افزودن غذا وارد میکنم تا ب اون مقدار برسه گاهی اوقاتم کمتر میخورم

از وقتی فهمیدم ماست با خیارشور ضرر داره همشدلم میخواد خیارشورا رو بزنم تو ماست بخورم😐😐😐😐

من با همون رایگانش ۸ کیلو کم شدم دیگه نی نی اومد مشد ادامه بدم😅

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

خب یه عکس از صفحه اصلی بدار بهتر کمک کنیم

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

عزیزم جدا ار برنامه کرفس یه برنامه خوبیه ، واسه لاغری اگر مشکل گوارشی نداری صبحا ناشتا یه لیوان آب ولرم بخور و نیم ساعت بعدش مقداری میوه به عنوان صبحانه سعی کن میوه های شیرین انتخاب کنی تجریه شخصی منه و خیلی خوبه واسه لاغری.