2777
2789
عنوان

خورد تو ذوقم

83 بازدید | 6 پست

امشب شام خونه ی داییم دعوت بودیم ظهر تماس گرفتم با زنداییم‌ گفتم کمک میخوای بیام گفت نه کاری ندارم ،  (تعارف هم نداریم با هم اگه کار داشت می‌گفت ) 

بعد دیگه امروزم انرژیم کاملا مثبت بود با ذوق آرایش کردم تم یلدایی هم لباس پوشیدم شیرینی خریدیم رفتیم همین که نشستیم گفتم زندایی خسته نباشی داییم گفت انتظار داشتم تو بیای کمکش نیومدی دیگه من کمک کردم !

زنداییم از تو اتاق گفت من کاری نداشتم که بیاد .‌

خیلی موذب و ناراحت شدم 

دیگه شامم کم خوردم ظرفاشم شستم 

انقد ناراحت بودم که به شوهرمم بدخلقی کردم اون از همه جا بیخبر .

هنوزم خجالت میکشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم ولی توهیچ تقصیری نداشتی.ظرفاشم ک شستی براش.مانه ازمهمون میخوایم بیادکمک نه میذاریم ظرف بش ...

ممنون که درک کردی😞

به نظرم آدم‌ یا باید بی تعارف کمک بخواد یا اگه کمک نمی‌خواد دیگه حرفی هم نزنه پشتش !

اما بعضیا خودشونم کمک نخوان شوهراشون طرفو ضایع میکنن

خب میخاستی جواب داییتو بدی ک زنگ زدی ولی زنداییت گفته کمک نمیخاد.. بعدم میگفتی کمک من بعد شام شستن ظ ...

بهش گفتم به زنداییم گفتم گفت کمک نمی‌خواد ، 

اما خب نمی‌دونم قبول داری یا نه یه حرفایی قشنگ آدمو میسوزونه . 

جوری که وقتی اینو گفت انقد انرژیم منفی شد که همون لحظه رفتم سرویس آرایشمو کم کردم  از ناراحتی فقط نشستم یه گوشه حرف نزدم زیاد

منم خیلی زودرنجم

امیدوارم برا شما پیش نیاد ❤️

ممنون که درک کردی😞به نظرم آدم‌ یا باید بی تعارف کمک بخواد یا اگه کمک نمی‌خواد دیگه حرفی هم نزنه پشت ...

خواهش میکنم گلم..دیگه وقتی مامهمون دعوت میکنیم یعنی صفرتاصدش پای خودمونه اگه مهمون میاد کمکم میکنه دستش دردنکنه ولی وظیفش نیس.اگه خیلی خسته میشیم مهمونی ندیم یاازبیرون بگیریم.گفتنش آدموناراحت میکنه