الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خیلی دوستدارم طبیعی زایمان کنم مامانمو بعد سزارین دیدم با خاله هام داغون بودن پس یعنی طبیعی هم عوارض داره اخه من چندتا دوستام طبیعی زایمان کردن انقدر بعد زایمان فرزبودن و حالشون خوب بود الانم ن شکم دارن ن دردی هیچی
وای ن... منکه خیلی اذیت شدم با اینکه کل درد کشیدنم ۲ساعت طول کشید.ولی بعد زایمان خیلی اذیت شدم.البته ...
ن عزیزدلم حموم رفتن اصلا ربطی نداره احتمال زیاد کمبود ویتامین یا کمخونی چیزی داری حتما چکاپ بده دکتر من تا دوماه بعد زایمان همون دارو تقویتی ها ی دوران بارداری رو میده ومیگه حتی تا زمان شیر دهی مصرف کنید چون بدن کلا بعد زایمان خالی میکنه
عزیرم حتما کاچی بخور هر روز، نشد یکروز درمیون. به شدت انرژی میده.زایمان اتفاق سختیه برا بدن یه انسان اومده بیرون ازش پس طبیعیه زمانبر باشه بهتر شدنتون. هر بدنی متفاوته
بک مدت ویزای تقویتی بخورید و اصلا پشت گوش نندازید. این جوری زودتر روپا میشید و انرژی قبلی تون برمی گرده
من خیلی دوستدارم طبیعی زایمان کنم مامانمو بعد سزارین دیدم با خاله هام داغون بودن پس یعنی طبیعی هم عو ...
طبیعی خیلی بهتر از سزارین من به عنوان یک خانوم که سه بار زایمان طبیعی داشتم اینو میگم ..سزارین خون خیلی زیادی از دست میدی ..اکه کمخونی داشته باشی زایمان وحشتناکی میشه
اما طبیعی اگه ورزش کنی و بدونی هفته های آخر باید چیکار کنی زایمانت سریع و راحت هست