اولی .لیسانس حقوق داره.یه مدت داخل اسنادرسمی کار کرده اما العا زمین زراعتی کار میکنه چندهکتار زمین کشاورزی داره که درسال ۱ میلیار بالاتر کار میکنه شاید نزدیک ۲ میلیارد زمستون ها هم میره کار دیگه زمینها هر هکتار ۴ میلیارد ارزش داره موتور تراکتور داره خونه داره .۴ میلیارد العا پول داره که ۱ تومن میره برای خریدماشین همه شرایطامو قبول کرده جهیزیه هم گفته هیچی نمیخوام ۶۰۰ میلیون هم طلا میخره واسم از لحاظ اخلاقی پسر صبوری هست .سربه زیر هست باجنم و کاری هست سریع میشه رامش کنی و زن دوست هست اهل هیچ دود و مشروبی نیست خسیس اصلا نیست پدر ومادرش هم فوت شدن قدش ۱۷۶ ولی هیکلی هست
دومی لیسانس علوم ازمایشگاه داره العا داخل علوم پزشکی کار میکنه حقوقش ۲۰ تومن خونه با پدرش شریک که میگه فقط نزدیک دو دنگ مال من میگه میخواد اون خونه رو بکوبه اپارتمان بسازن و وقتی ساختن ۲ واحدش مال من هست که هر واحد ۱۰ میلیارد میخرن الیته سند کلا به اسم پدرش هست و میگه قرار پدرم پول ساخت اپارتمانها رو بده ماشین نداره العا ۴۰۰ میلیون پول داره که میگه یه مقدار پول طلبکاره که میشه کلا یک ونیم جهیزیه کوچیکاش با من قبلا عقد بد طلاق گرفته و میگه نامزد قبلیم خیلی هات بوده
دوست دارم اینحور باشه طرفم.از لحاظ اخلاقی خوبه اروم ولی زیاد مسائل ج ن سی براش مهمه احساس میکنم سریع شه وتی میشه ما یکی دو هفته با هم بودیم بعد رفت العا برگشته میگه خیلی بدهکار بودم رفتم یکم کارامو درست کردم تا جدی بیام خواستگاری قد ۱۸۳