2777
2789

یه مرد تنهاست مستاجره خونه ما مامانم دلش سوخت براش غذا و میوه گذاشت تو سینی داد بابام بهش بده هرکاری کرد بابام نگرفت تشکر کرد گفت مرسی نمی‌خواهم بابام هم آورد خونهمامانم اینا براشون مهم نبود مامانم اینا گفتن شاید چون نمیخورد نگرفت که حیف نشه ولی من برام جالب بود کارش

در عوض به اون یکی همسایمون دادیم اونم شوهرش نبود تنها بود کلی خوشحال شد بعدش هم بهم اس ام اس داد تشکر کرد 

واقعا بعضی وقتا نباید برای کسی دل سوزوند ارزش ندارن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضاوت نکن عزیزم شاید فکر کرده قبول کنه غرورش له میشه مثل بابای من اصلا  هیچی قبول نمیکنه از کسی 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

شما علت یا تو قلب طرف بودی عزیزم قضاوت میکنی ممکنه صد تا دلیل داشته باشه

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

عزیزم به هر علتی دوست نداشته نمیشه گفت چرا و اینکه یعنی چی نمیشه برای همه دل سوزوند شاید اونم همین حس رو گرفته و از ترحم بیزار بوده

درکل پدرومادر شما یک لطفی کردن و اون به هردلیلی قبول نکرده نمیشه قضاوت کرد

بهتره دست کسی که برامون خوراک میاره رو کوتاه نکنیم و پس نزنیم اما شاید اون آقا دلیلی داشته برای کارش . پس بهش فکر نکنید و از کارش دلخور نشین عزیزم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑