2777
2789
عنوان

عکس غذا و خوش‌گذرونی گذاشتن

685 بازدید | 40 پست

من همیشه سر دو راهی م که آیاعکس غذا و خوش‌گذرونی و … رو بذارم؟ یا نذارم که مردم دلشون نخواد

یهو ۶ ماه توو اینستا فعالیت نمیکنم یهو موتورم روشن میشه عکس میذارم. بعد عذاب وجدان میگیرم اگه کسی دلش بخواد نتونه چی؟

شما تا حالا شده چیزی یا فعالیتی توو استوری کسی ببینین دلتون بخواد ولی نتونین بگیرین یا دسترسی نداشته باشین؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من خوشی رو ادم هرچقدر جار نزنه بهتره

مخصوصا تو این مملکت که کوچکترین خواسته ها آرزو شدن

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

نه دلم نخواسته ،تازه الآنم ازین بلاگرفود هارو دنبال میکنن مردم دلشونم بخواد کاری نمیتونن بکنن،منم وقتی گشنم میشه میرم ولاگ رستوران میبینم😂

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

درست نیست ادم خوشی هاشو بذاره همه ببینن 

هم ممکنه دیگران ببینن و دلشون بخواد که این خیلی بده خصوصا الان که مشکلات اقتصادی و تورم خیلی زیاد شده خیلیا پول ندارن 

هم امکان این هست که چشم بخوری 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

نه اصلا خودمم هر چند وقت یکبار استوری میزارم اینطوری نه که هر روز بخوام استوری کنم ولی هر چند وقت یک بار خوبه بنظرم حس خوبی داره 

همون کسی که بیشتر از همه دوستش داری                          آخرش بهت یاد میده که دیگ هیچ وقت  کسی رو اونجوری دوست نداشته باشی ..🥀