2777
2789

درسی که اینا خوندن تو بهترین دانشگاه های دنیا بدون کنکوره تو ایران انقدر بهشون بها داده شده فکر کردن فقط اینا آدمن و.... یعنی یه بار نشد یه دکتر ببینم اعتماد به نفس کاذب و چرت نداشته باشه مگه اون قدیمیا

همه جای دنیا داره رو مهندسا کار میکنه برا پیشرفت‌ ایران فقط به پزشکا بها میده و نخبه هاشو می‌فرسته برن بعد همین پزشکام داغون داغون داره تحویل میده

دیگه یکی از بچه های اینجا بود میگفت حالم از دانشگاهمون به هم میخوره همش تو همن و دخترا خودشو واسه پسرا شرحه شرحه میکنن یا برعکس 

باشه کم حرص بخور برا پوستت خوب نیس

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم زشتی😂😂

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

ببین اولن که پزشکان خیلی زحمت کشیدن به یک جایگاهی رسیدن و اینکه همه دکترا این طوری نیستن جمع نبست حالا بعضی هاشون شاید این جوری باشن که با اونا کار ندارم اما همین دکترا وقتی مریض میشین جونتون در خطره کجا میخواین برین برام سواله

توی هرکاری پز دادن و غرور درست نیست

اما ب پزشکا توهین نکن لطفا توی جهان ایران جز کشوراییه ک برای پزشک شدن خیلی باید زحمت بکشی هموم کشورایی ک تو داری میگی التماس ایران رو میکنن برای علم پزشکیش

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!