2777
2789
عنوان

نصیحت برای کسایی که ازدواج نکردن

133 بازدید | 10 پست

خودم میگم برید مشاور عالی برای ازدواج  

خودتون رو بشناسید  ببینید از چی بدتون میاد از چی خوشتون میاد اخلاقتون چطوریه

ازدواج فقط لباس عروس نیست 

دنبال الگوی خوب برای بچه هاتون باشید بچه ها با دیدن یاد می گیرند اینجوری با هرکی ازدواج نمی کنی چون بچت مهمه  

شما با خانواده طرف فامیل میشید هر کاری میکنند بچه ها هم از اونا یاد می گیرند بیشتر موارد پس نگید مهم نیست چون قراره رفت و آمد کنید

خانواده خانواده خانواده بش دقت کنید کاریک من نکردم خاک بر سرم 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بیشتر توضیح بدی از چه لحاظ؟من دارم با کسی آشنا میشم الان میخوام بدونم چیا رو در نظر بگیرم

اخلاق و رفتار  مادرشو پدرش،و خواهراش اونم  از هموناست و میزان بچه ننه بودن.

هر چند آدما باهم تا حدودی متفاوتند و استثنا هم هست ..

ولی من دقت نکردم و تاوان میدم

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

میشه بیشتر توضیح بدی از چه لحاظ؟من دارم با کسی آشنا میشم الان میخوام بدونم چیا رو در نظر بگیرم

اینکه مثلا ادما تو ارتباط چند دسته هستن؟

دیداری، شنیداری، لمسی یا هر سه 

خیلی مهمه برای برقرای روابط

نه فقط ازدواج حتی با والدین، فرزندان و …

اینکه مثلا ادما تو ارتباط چند دسته هستن؟دیداری، شنیداری، لمسی یا هر سه خیلی مهمه برای برقرای روابطنه ...

من تو یه جلسه ای بودم 

عروس گلایه می کرد که مادرم هر وقت خونشون هستیم غذای فردا رو هم به ما می ده 

اما مادرشوهرم اینطور نیست 

این یه اختلاف بین زن و شوهر شده بود

مشاور گفت شاید مادرتون کار اشتباه می کنه 

از کجا تشخیص بدیم کی چه جوره؟من خودم شنیداری هستم

مشاوره قبل از ازدواج البته نه هر جایی 

با تست ها و صحبت هایی که می کنید متوجه می شن 

بعد می گن که رفتار صحیح با طرف مقابل باید چجور باشه …

من خودم تو اون جلسه متوجه شدم که لمسی هستم 

دو تا برادر زاده دارم و ناراحت بودم از اینکه یکیشون اصلا از بغل کردن و چسبیدن و بوس کردن خوشش نمیاد برعکس اون یکی

و منم که لمسی ، باید احساساتم رو با بغل نشون می دادم 

با صحبت هایی که شد به این نتیجه رسیدم که برادرزادم دیداری هست و من با بغل کردنش باعث ازارش می شم 

برعکس اون یکی برادرزادم مثل خودمه و هر وقت پیشمه کلا به هم چسبیده ایم