شوهرم خیلی قهر میکنه، وقتی هم قهر میکنه با همه سرسنگین میشه و عالم و آدم میفهمن یه جیزی شده. بهشم اون لحظه کسی جیزی بگه عصبانی میشه داد میزنه. اخلاق کلیش عالیه ولی اینجور وقتها عین روانیها میشه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟 خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
خیلی اذیت میشم. دارم دق می کنم. فامیل ما خیلی تودارن. درحال مرگم باشند کسی نمیفهمه، اون وقت خدا نکنه مثلا شوهر من بهش بگی بالا چشمت ابروئه، احترام هیچکیو نگه نمیداره حتی جواب بابامم نمیداد امروز!!!
خیلی اذیت میشم. دارم دق می کنم. فامیل ما خیلی تودارن. درحال مرگم باشند کسی نمیفهمه، اون وقت خدا نکنه ...
منم تو دارم ولی شوهرم نه من اینطور مواقع هیجان نمیرم که اونم نیاد که کسی نفهمه وقتی میدونی اخلاقش اینه نباید بری خونه بابات که بی احترامی کنه
خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟 خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
منم تو دارم ولی شوهرم نه من اینطور مواقع هیجان نمیرم که اونم نیاد که کسی نفهمه وقتی میدونی اخلاقش ...
نمیشه که قطع ارتباط کنم. اتفاقا بخاطر شغلش خیلی کم سر میزنه ولی همون ماهی یه بارم مبگم ای کاش که نمی اومد. وقتی خونه خودمونیم خیلی صبورتره ولی پیش بقیه همه جی بهش برمیخوره.
نمیشه که قطع ارتباط کنم. اتفاقا بخاطر شغلش خیلی کم سر میزنه ولی همون ماهی یه بارم مبگم ای کاش که نمی ...
من نمیگم قطع رابطه میگم وقتایی که حوصله ندارم جایی نرو فشار مالی یا اقتصادی روش نیست چون مردان موقع بی پولی بد اخلاقن
من نمیگم قطع رابطه میگم وقتایی که حوصله ندارم جایی نرو فشار مالی یا اقتصادی روش نیست چون مردان موقع ...
(نداره)