2777
2789
عنوان

اگه حتی یه بار کیک پختید بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 47 پست
سلام عزیزم یلدای شما هم مبارکنه عزیزم آب نمیندازه ولی اگر خمیر کیکتون شل باشه سیب و موز میرن ته و می ...

چه جالب پس موز وسط کیک بپزه بد نمیشه درسته؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
سخته برام برش عرضی بدم کیک رو

اخه بریزی توش زیاد جالب نمیشه

با ی چاقوی بزرگ اروم اروم برشش بده

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بریزی توش زیاد جالب نمیشهبا ی چاقوی بزرگ اروم اروم برشش بده

اینجوری باید خامه کشی هم کنم که امشب مواد خامه رو ندارم.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
چه جالب پس موز وسط کیک بپزه بد نمیشه درسته؟

نه گلم بد نمیشه ولی باید مایع کیکت یکم سفت باشه اگر شل باشه چون سنگین هست همه ش می‌ره ته و به کف ظرف میچسبه

امیدوارم کیکتون عالی دربیاد و همیشه شیرین کام باشید جانم❤️

❤️🤍PEGAH🤍❤️

خب نتیجه گرفتیم که نباید موز رو بذارم وسط کیک بپزه🥲

نه گلم بد نمیشه ولی باید مایع کیکت یکم سفت باشه اگر شل باشه چون سنگین هست همه ش می‌ره ته و به کف ظرف ...

چقدر شما مهربونی😍😍😍😍 باشه پس میذارم وسطش بپزه

موز و گردو بذار. سیب نذار

باشه سیب نمیذارم، همون اول موز و گردو میریرم وسطش بپزه.

موز و سیبو که باهم نذار. ببین اینجوری درست کن خییلی خوب میشهکیکتو درست کن بعد که پخت از وسط برش بده ...

همه میگن برش بده بعد موز بذار، ولی من میخوام همون اول موز بریزم بذارم فر، فدات شم گاناش و خامه و اینا الان نگرفتم، بعدشم وقتم اونقدرا زیاد نیست.

قربونت برم عزیزدلمنوش جانتون 💛💚شب خوبی داشته باشید

ممنونم😍

همه میگن برش بده بعد موز بذار، ولی من میخوام همون اول موز بریزم بذارم فر، فدات شم گاناش و خامه و این ...

نه نه

سیب نزار

موز له کن با نوادت قاطی کن میشه کیک موزی شکلاتی و محشر مبشه و گردو هم ریز کن یکم قاطی کن بیشترش بریز روش

موز خلقه ای پخته وسط کیک زیاد جالب نیس

یه سس شکلاتی هم درست کن میشه کیک خیس شکلاتی موزی محشررر میشه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
نه نهسیب نزارموز له کن با نوادت قاطی کن میشه کیک موزی شکلاتی و محشر مبشه و گردو هم ریز کن یکم قاطی ک ...

یعنی اگر موز رو له کنم قاطی مواد کنم خوب میشه؟ اصن مزه موز میگیره؟

عزیزم من کیک موز و گردو درست کردمتو قالب میان تهی باید باشه اینطور من شنیدم وگرنه خمیری میشه

میان تهی ندارم