2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بيايين..

189 بازدید | 8 پست

كسي بوده سونو سه ماه اول ان تي ٢.٥ بوده باش و براش ازمايش سل فري نوشته باشن وبد باشه؟؟ 

من سونو دادم ان تي ٢.٥ بود گف خوب نيست لب مرز هست از دادم امكانش هست ازمايش بد باشه؟؟☹️☹️ توروخدا اگه كسي هست بياد بگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ان تی چی هس؟؟

غربالگری 3 ماهه اول بارداری

نترس دوستم خیلی بالا نبوده اما خب به گفته دکترت لب مرز هست انشالله آزمایش سل فری میدی خیالت راحت میشه

.Pain🔥you made me a believer

سلام خوبید ؟ ببخشید میخواستم بدونم جواب آزمایشتون اومد ؟ منم nt 2.4 بود فعلا دکتر گفته آزمایشهای غربالگری دوم رو باید انجام بدم تا نتیجه مشخص بشه. انشالله که شما مشکلی نداشتید.

سلام خوبید ؟ ببخشید میخواستم بدونم جواب آزمایشتون اومد ؟ منم nt 2.4 بود فعلا دکتر گفته آزمایشهای غرب ...

بله عزيزم،اومد خوب بود،ولي الان تو هفته ١٨ هستم سونو كه رفتم برام اكو نوشتن.گفتن برا اطمينان بيشتر...ديگه نميدونم چي پيش مياد😢

بله عزيزم،اومد خوب بود،ولي الان تو هفته ١٨ هستم سونو كه رفتم برام اكو نوشتن.گفتن برا اطمينان بيشتر.. ...

نگران نباش من همه چیزم خوب بود خداروشکر ولی دکترم واسه اطمینان 100در100 هم آزمایش غربال هردوشو فرستاد هم اکو