2777
2789
عنوان

میشه درد ودلمو گوش بدین اگه تونستین راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 22 پست
خیلی تلاش کردم به خاطر بچه به خاطر گرمای زندگی ولی در حال حاضر کم آوردم.آدم اهنی نیستمدکتر بردمش قرص ...

توی متنت نوشتی از درون ضعیفه اینو خودشم فهمیده اعتماد ب نفس نداره... بخاطر همینم گرم نیست رابطه.. غرورش شکسته یجورایی شاید ب رو نیاره ولی پیش خودش عزت نفس نداره....

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

اوووو پس بگو اسفندی ها سرد مزاج ند اروم هستند کمی بی انگیزه دست خودشون نیست اول ازدواج این همه میگند ...

قبل عقد وقت گذروندیم  به این شدت نبود

ولی بعد عقد نشونه هارو میدیدم ولی اهمیت ندادم .😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خخاسفندی ها کنسل ترند البته درجه هاشون متفاوته کسایی که شوهر ملایم روزمرگی میخواند برند سراغ اسفن ...

کسایی که لاشی وهول میخوان مهری ها🤣

اتفاقا چندروز پیش یه نفر تاپیک زده بود به نظرتون چه ماهی باشه بدترن واینا نمیدونی همش مهر همش مهر🤣

حالا خارج ازشوخی همه رو با یه چوب نمیشه زد ولی به نظرم مهرماهیا ادمای دمدمین

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

چه کنم خواهر صد خودمو گذاشتم الان جوری خستم دیگه جون جنگیدن ندارم

منم همینم. دیشب تا صب گریه کردم. ولی نمیخواد بجنگی! بذار کنار. انگار کن تنهایی!

یه لیست بنویس از هرچی که مشکلته و هرچی که خوشحالت میکنه. بعد ببین چیکار میتونی بکنی براشون. هربار یه قدم کوچیکبردار. ولی هرروز. نذار وقفه بیفته. اهسته ولی پیوسته برو جلو. یه روز به خودت میای میبینی انقد رفتی بالا که همه چی زیرات اندازه نقطه س! اصلا اهمیتی ندارن دیگه

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
آره خوبه حتما پیشنهاد خوبی بودمیخام به همون نقطه برسم توکل برخدا

یه چیزی: تو بحث و ... حرفی نزن که نتونی بهش عمل کنی!

دوم اینکه پای خودت و تعهد به خودت بمون! مثلا اگه میگی فلان کارو میکنم تحت هر شرایطی بهش عمل کن. یه بار زیر حرف خودت بزنی، ذهن بهانه ساز میشه بعد میبینی بهانه پشت بهانه و عقب میفتی از خودت

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!