2777
2789
عنوان

دیشب مهمونی یلدا دعوت بودم خیلی زشت شده بودم😁عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4300 بازدید | 199 پست
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣عاشقتم یعنی

دیگه میرم بو گندو کثیف چون در شأن خانواده مون نیست با احمق و گدا هایی عین تو حرف بزنم تو از اینا هستی که شوهر پولدارت کرده 😭😂😂😂تازه به دوران رسیدی 

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

🤣🤣🤣🤣همینکه فکر میکنی اون ویلای معمولی فیک هست مشخصه حتی تو تصوراتت هم نمیگنجهپس دیگه خیلی ندار و ...

کی گفتم فیک 

اتفاقا فیک نیست ولی مال تو ام نیست مال شوهرته

مال بابات نیست عین من 😂😂😂گشنه

صیک بای 

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣عاشقتم یعنی

🤣🤣❤️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

دیگه میرم بو گندو کثیف چون در شأن خانواده مون نیست با احمق و گدا هایی عین تو حرف بزنم تو از اینا هست ...

همینکه عقده ی یه ماشین ندارم زیر پاک باشه و برای آباژور خریدن شصت تا تاپیک نمیزنم جای شکرش باقیه🤣🤣🤣🤣🤣

خانواده اگر داشتی که وضعیتت تو مجازی این نبود

معلومه هیچ کسی بالا سرت نیست و معلوم نیست خانوادت مشغول چی هستن که تورو اصلا یادشون رفته

تاسف برای خانواده هایی که فقط پس میندازن

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
کی گفتم فیک اتفاقا فیک نیست ولی مال تو ام نیست مال شوهرتهمال بابات نیست عین من 😂😂😂گشنهصیک بای

به کوری چشم شما اتفاقا به نام منه🤣🤣🤣

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️