2777
2789
عنوان

متخصصای بیبی چک بیان

206 بازدید | 17 پست

حدودا 10 روزه عقب انداختم با اینکه  اقدام جدی نداشتیم، امروز به ترسم غلبه کردم بیبی چک زدم اولش کمی کم رنگ تر بود بعدش این طور شد

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز مثبت شد ۱۰روزه عقب انداختم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

بارداری قبلیم 23 سالم بود جوون بودم الان ولی 30 سالمه بچه اولمم کلاس اوله

حس عجیبی دارم برای دخترم از چند ماه قبل تر دکتر رفتم و مکمل مصرف میکردم اما الان اینا که به کنار یه 6 7 روزی روزه نذر داشتم دقیقا تو همین ماه ادا کردمش

مبارکهه دعا کن برامنم

حتما دفعه قبلی خیلی امادگی ذهنی بالایی داشتم اما الان نه من نه همسرم حس اینکه مجدد پدر مادر شدیم نداریم

نه که ناراحت باشیم یا ناشکری کنیم

نمیدونم حسمو میفهمید یا نه اما خیلی شوکه ایم از وقتی نتیجه رو نشونش دادم از حرف زدن با هم فرار می کنیم

معلومه هردومون داریم بهش فکر می کنیم

از یه طرف سر بچه اولم دقیقا روز اول پری زدم دو تا خط پر رنگ بود این اما بعد 10 روز کمرنگه با خودم میگم شاید خطا باشه.... 

مبارکه عزیزمبچه دوم خیلی شیرین ترهخودش محبت و روزی‌اش رو با خودش میارهآخرین اقدامتون چند روز پیش بود ...

همون باعث شد گول بخوریم، اقدامی برای بارداری نداشتیم من 20 روز  بعد از پریودی رو روزای امن میدونستم و تا به امروز اشتباهی پیش نیومده بود، منتها تو فصل سرما من  دوره هام دیر به دیر میشه 

یعنی میشد

اانشاالله مثبته ازمایش چی شد

هنوز ازمایش ندادم

ولی امروز 11 همین روز تاخیره و حالت تهوع و اینام دارم

امروز حال خوبی برای ازمایش رفتن نداشتم، به سختی فقط رفتم سر کار و برگشتم

متاسفانه تقریبا همیشه تو روزای الوده سردرد میگیرم نمیدونم چیکارکنم....

هنوز ازمایش ندادمولی امروز 11 همین روز تاخیره و حالت تهوع و اینام دارمامروز حال خوبی برای ازمایش رفت ...

عزیزم ان تی رفتی؟

با توجه ب کمرنگی تستت احتمالا بچه پسره

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨