2777
2789

پست اول میزارم زووود

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری ک شما عکس دادی مشخص نیست

11 12 یا 13 پرو

هرچند زیاد به 13 نمیخوره

بیشتر 11 12

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

نه بابا گرون تره

نه بابا کمترم هست اگه 13 باشه 

به نظرمن 13 هم نیست 12 ایناس

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

14 پرومکس و پرو دوربینش از این بزرگتره

بیشتر کدوم شد حالا؟🥲

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

14 پرومکس و پرو دوربینش از این بزرگتره

ارهحتی 13 هم لنز های بزرگتری داره این کمتر هم هست

14پرومکسه.. ریجستر نشده قیمتش بین 60 تا 80

مطمعن ؟ 

میشه تو یکی از تاپیکام تگت کنم عکس بزرگتر شو بفرستم دقیق بگی؟

نه 13 گرونه خیلی

احتمالا شما ایفون نداری 13 الان دیگه هیچکس نگاه نمیکته

چون 14 و 15 و 16 ریجستر شدن هرچی قیمت 13 کاذب بالا رفته بود دو برابرش خود تو سرش اومد پایین