داودی_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 403 عنوان کمکککک ثبت نام کنکور 49 بازدید | 7 پست بچه ها کد دانشآموزانی همون کد ملیه؟بعد من هنوز دیپلمو از مدرسه نگرفتم چی بزنم معدل کلو؟ اولین سالِ پشت کنکورم الان معدلو از کجا پیدا کنم؟تو رو خدا کمک کنین ⚘️⚘️الهم صل علیمحمد و آل محمد ⚘️⚘️اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج😭 1403/09/30 | 09:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1278f عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 1889 معدل مهم نیست یه چیزی الکی وارد کن بعد قابل اصلاحه زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌
_تاسیان عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 4025 بله کد همون شماره شناسنامستبرو سایت مای مدیو ببین داره معدلو با خویشتنم خوش است زین پس، من و من
cheesecake19 عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 4130 معدل مهم نیست یه چیزی الکی وارد کن بعد قابل اصلاحه نه مال پشت کنمور ها بابد درست همونی باشه که کسب کردن وگرنه تخلفه انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه کاربری دست دونفره:)
داودی_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 403 بله کد همون شماره شناسنامستبرو سایت مای مدیو ببین داره معدلو ملی مدیو دیگه منو راه نمیده میگه دیگه دان آموز نیستی )= ⚘️⚘️الهم صل علیمحمد و آل محمد ⚘️⚘️اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج😭
_تاسیان عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 4025 ملی مدیو دیگه منو راه نمیده میگه دیگه دان آموز نیستی )= ورود با دولت منو بزن بعد انتخاب کن که دانش اموز بودی یا اینکه فردا برو مدرست با خویشتنم خوش است زین پس، من و من
داودی_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 403 ورود با دولت منو بزن بعد انتخاب کن که دانش اموز بودی یا اینکه فردا برو مدرست سیم کارت به نام خودم ندارم با والدین هم نمیشه دیگه مجبورم فردا برم مدرسه به نظرت مهلت ثبت نامو تمدید میکنن ؟ )= ⚘️⚘️الهم صل علیمحمد و آل محمد ⚘️⚘️اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج😭
_تاسیان عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 4025 سیم کارت به نام خودم ندارم با والدین هم نمیشه دیگه مجبورم فردا برم مدرسه به نظرت مهلت ثبت نامو تمدی ... هر سال که تمدید کردن احتمالا امسالم وقت بدن باز با خویشتنم خوش است زین پس، من و من