2777
2789
عنوان

یکیو دوست دارم🥲💔

102 بازدید | 5 پست

خودشم نمیدونه

از طرفی منم نمیتونم فراموشش کنم

چندین ساله که این حس و نسبت بهش دارم

اوایل فک میکردم یه حس زودگذره ولی هرچی که گذشت دیدم نه روز به روز حسم داره نسبت بهش بیشتر میشه طوری که اگه از یه طریقی میفهمیدم حالش خوب نیست حال خودم از اون بدتر میشد

چجوری بفهمم واقعا اونم حسی بهم داره یا نه

هر موقع میبینیم همو نگاه های ریز داره یه سری بهم پیام داد کمکم کرد ولی یه مسئله ای پیش اومد که باز کامل ناامید شدم

چیکار کنم؟

منم 💔🥲چقدر حس بدیه...چرا نمیری بهش حست رو بگی ؟

میترسم واکنش خوبی نشون نده

آخه هم شهری هستیم میترسم کسی از این موضوع مطلع شه واسه خودم و خانوادم بد بشه

خودمم دارم اذیت میشم

حتی یه سری فهمیدم فیلمامو به مادرش نشون داده نمیدونم معنی این کارا چیه اصلا نمیفهمم چی میگذره ت دلش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم واکنش خوبی نشون ندهآخه هم شهری هستیم میترسم کسی از این موضوع مطلع شه واسه خودم و خانوادم بد ب ...

...

هعیییی 

منم بخاطر دوست داشتن یکی که خودش خبر نداره یه کارای عجیب غریبی کروم که خدا میدونه 

فقط امیدوارم خودش ندیده باشه و نفهمیده باشه ...

چو خیلی بهش نزدیکم ...

اینجا از حس ششمی ها پرسیدم هر کی یه چیز گفت 

تو هم حست رو بگو حای اگه حس ۶ نیستی

به نظرت اون لحظه اونجا بود ؟ 

منو دید ؟

اگه دیده بعدا به روم میاره ؟ یا با خودش چی فکر کرده ؟

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

وای تو منو یاد خودم انداختیم،  منم دوسش داشتم ولی  خجالت می کشیدم بهش بگم بعد یه روز اومدم خونه مامانم گفت خواستگار داری منم بدون این که بگم کیه گفتم مامان جواب من نه هست اصلا بگو نیاد ، ولی مامانم کلی اصرار کرد و گفت بزار این دفعه بیاد دلم روشنه به این خواستگارت منم قبول کردم ولی گفتم مامانم جواب من نه هست اونم گفت باشه بزار بیاد بعد منم لباسای مناسبی نپوشیدم چون اصلا برام مهم نبود من اونو دوسش داشتم از اعماق وجودم بعد وقتی خواستگارم اومد دیدم که خودشه اصلا از خوشحال بال در اورمدمم،بعد که جواب مثبت دادم مامانم گفت چطوری بله دادی وقتی همش میگفتی  جواب من نه هست 😅🤣